Fan va surt att ha knatat över i princip hela Alperna. Över berg och djupa dalar. Sagt “Fuck you, jag behöver inte dig! Jag fixar min egen mammut” till klanledaren, haft för avsikt att grunda ett nytt coolt gäng på andra sidan berget. Givetvis med andra snyggare honor från andra grupper. Med lite flyt kanske man kunde styra upp en inte fullt lika behårad som de ens egen flock. Hon med mustaschen fick honom alltid att misstänka att evolutionen ännu inte hade kommit igång.

Så måste han ha tänkt. Vägt för- och nackdelar emot varandra. Men vad han inte hade räknat med var att han skulle:

1. frysa läppen av sig
2. frysa bort vettet
3. frysa ihjäl…

för att bli upptäckt ett par tusen år senare av någon lallare som snubblade på ett av hans utspridda skenben och kallas för något han med all säkerhet inte har hetat. Han föddes och grymtades säkert till Gromk av sin päron men lever kvar i historien som Ötzi.

Vilket jävla öde…från mäktigt neandernamn till ett mesigt 1900 tals fjolligt namn…

7 Replies to “Från Gromk till Ötzi…”

 1. Ännu ett skäl att förpesta nätet. Mitt namn kommer att finnas kvar i cybern långt efter det att jag förmultnat eller eventuellt fryst ihjäl i alperna på jakt efter nya fräscha kex. (Vilken djävligt lång mening det blev…)

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Fredagsfunderingar

 2. bb hear hear. han borde fått chilla kvar där i kylan.

  Mr. Blues förstår du nu varför jag pissar in sugstefan som ett namn. Jag vill fan inte ihågkommas med ett påhittat namn…som till exempel Kexi eller liknade.

  🙂

 3. Jag är helt nöjd med att leva kvar som Bad Girl Nini. Fast jag tror att jag kanske ska lägga in i mitt testamente att alla bloggspår ska väck om jag skulle trilla av pinn helt oförberett…vill ju inte behöva moderera skiten från andra sidan liksom..

  Det värsta med att vara Ötzi är väl ändå att behöva ställas ut som en 2-d version av sig själv, med konstiga veck å skit där dom inte ska vara och med hela paketet undersökt av nån jäkla 2000-tals forskare!

  Nini’s last blog post..Mätmåndag

 4. Jag vet inte men jag tycker “Ötzi” låter som en tysk charter-disko lirare från 80-talet. Kan det inte varit så att Ötzi varit ute och jagat damer i hockyfrilla på mallorca innan han frös ballen av sig när han skulle försöka sig på vinter-charter-brudarna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *