…som har hört något?

16 Replies to “Är det någon…”

 1. Mhm… själv är jag inne på en ny mobiltelefon och en flaska rödtjut – det kan nog lätta upp lite….kanske..

 2. Hörde att jorden skulle gå under…så bättre att vi flyttar norrut tror jag…eller inte…

  Annars vet jag inte…eller vem bryr sig egentligen…det är ganska likgiltigt tycker jag…eller kanske inte, nu blev jag tveksam plötsligt…oj vad jobbigt det blev…skall nog gå och pilla mig i naveln ett tag tror jag, eller kanske inte förresten…

  ElLazaro

 3. ElLazaro så ja…såja. andas in och så ut…

  😉

  Mr Blues Visst var det en fisig fest? inge tjo glam eller tji o hopp. Bara en massa fisiga fesar.

  frollen Lögn och förbannad dikt! En sådan löjeväckande tanke!

  *pfft*

  beerbelly jag återkommer när jag hittat ut från denna djungel av vid första påtitt motstridiga påståenden

  🙂

  Smultronpaj Inte jag heller. Alltid bara en massa snack vid sidan om mig. Visst erer irriterande?

  mymlan Jag lovar att berätta om jag hör något.

  El Pedrosupergayigt att blogga? Döhh…trodde att du viste varför vi heter sugbloggen här

  low one. I know

  🙂

 4. Jag fick höra igår att det minsann är arbaernas fel att ungdomar använder könsord och hot som “Jag ska döda dig” mot varann för det är vanligt förekommande i deras kultur minsann. Så det borde vi forska om, hur mycket det påverkar att vi har invandrare i våra skolor som påverkar dom fiiiina svenska ungdomarna som inte alls använder såna ord – rent kulturellt.

  Det är så skönt att möta fördomsfria, faktamättade äldre människor i vardagen. Speciellt när jag är på plats som representat för min arbetsplats och inte kan tala om för kärringjäveln att hon kan ta sina rasistiska åsikter och trycka upp dom i den rynkiga jävla prutten där bak. 👿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *