Jag hade värsta sköna historien på gäng häromnyss när jag satta mig ned för att skapa en liten post. Stämmnigen var på topp, jag var mått och belåten och lilleman låg i sin linda och chillade med en liten skallra. Jag började skriva och skrockade öite åt förvecklingarna, de ganla upptågen och ….nem röf i ehletev!

Af ärh dte hrä? eMn pöltsligt så fcuakdes mtit rodöfrråd pup coh lalt abra bevl tet neda tsort jväla lburr. nIte esn jga säjlv esr avd edtta hnadalr om. A ville byta me b och c tcykte att d var öfr nära för att inte säga att k kände sig allmänt misstföärstdd. Jga ösnkar att ajg knude syklla åp tkeniken, tekno elelr en tkenikidiot, mne inet ens det kan jag. Änhädå. Ja ja.

Verkar jag bry mig?

Vasrågdoa frå in ioph noågt va tadet så eb ym ugset. aJg byrr img ient. AJg är osams mde alal boksätver jsut nu.

kufc uoy….åh
cfuk ouy….men va fa
fcku yuo…. gaaaaaaaaaaaaa……!!!

5 Replies to “Vkearr ajg rby mgi”

 1. Fan va jobbiga ni är!! Inte nog med att det var jobbigt att bara kolla på texten jag var dessutom tvungen att läsa allt ordentligt bara för att bevisa för mig själv att jag kunde…

  Nu har jag ont i ögonen 🙁

 2. Ur Funktion jdkj aöösdk dklalkd äöasl dojkd askj a eökaölks kdo fjlerwk rkw käöweär

  ha aha ahaha a

  😉

  mymlan jakja ja!
  aakl ASJKD Aäl djakw djkaöj s

  moh ahoh ho ho ho

  😉

  Londongirl janeuåd eköajs rfnkv smäsjr saaåå rlöja dbya skemqö opfowe rtjeötj södfgj gu wew w wå

  ah aha aha ah aaha

  😉

  Nini gaj emd!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *