Jag läste en skön post som hade med varför man skriver som bloggare. Vem man skriver till. Typ en seriös fråga som förmodligen handlar om att man ska ställa sig frågan “vafan gör jag detta för?” och “vilka puckon är min målgrupp?”

En del är ju (o)hederliga åsiktsmaskiner som vill gnugga in sina åsikter i fejset på andra, någon brinner för det senaste höstmodet och måste bara skriva om det, en del andra är bara lallare som vill bli stora kända bloggare och som skiter i …vänta nu? Nu vart det ju fel. Jag skiter i varför folk skriver. I dont give a damn. Vad mig anbekommer kan bloggaren runt hörnet vara biten av ett radioaktivt tangentbord och har ett okontrollerbart behov att skriva.

Den som bryr sig sträcker upp en hand.

*Jag håller mina händer mellan benen och passar på att flytta på den ena kulan som knuffar och bråkar med den andra. Så nu är de på varsin sida om sömmen. Och man har veckans första kameltå.*

Det intressanta är varför du kommer hit…allvarligt har du inget annat att göra egentligen?

[tags] bloggosfären, bloggare, målgrupp [/tags]

14 Replies to “Varför kommer du hit”

  1. Näe..inget vettigt iaf (hoppas ingen jobbet läser den här bloggen också)..i brist på jobblust hänger jag här ett tag om det är ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *