Min kollega sitter bredvid mig och ger mig sura blickar för att jag smaskar i mig chokladkakor, chipspåsar, läsk, hamburgare, falafel, nudlar, korv med potatis kort sagt jag kör en kulinarisk världsturne…

…tycker ni att jag är taskig då? Är det här bra för mitt karma? Borde jag också vara en aning återhållsam? Om inte annat av kollegialt skäl?

mums

*smaskar*

[tags]ramadan, smaska, matfrossa, elakheter, karma[/tags]

7 Replies to “Ramadan hela dan”

 1. Nini ah…du menar låta honom göra jobbet, benefitta själv i detta liv av att smaska som fan och benefitta i nästa liv eftersom han jobbat åt oss båda medelst hungern.

  Hmm inte alls en dålig ide.

  *sörplar kaffe med dopp*

  btw så är just nu veckans skönaste ord: benefit

 2. Återhållsam? Varför då? Det räcker väl om din kollega är det, eller hur. Och ju mer återhållsam han är, desto mer kan du ägna dig åt gourmanderiet. Benefitta på hans återhållsamhet och få balans i det stora hela. Jag menar, som 42 ungefär.

 3. Har du frågat kollegan om han inte kan mötas på halva vägen? Näe, förresten.. om han är villig att göra för dig, vad du är villig att göra för honom? Om han kan tänka sig att tillmötesgå ditt matintag, så kan du tänka dig att tillmötesgå hans fasta. 🙂

  Annars är han inte värd din uppoffring, om han inte offrar sig själv på samma vis… hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *