Va fan!

Har du tappat pricken? Det var det enda som fick mig att utstå programmet. Så fort du blir “internationell” och måste droppa “thats soul” eller “show me” med den fläckfritt dåliga accenten som bara Dolph har lyckats knäcka, så blir allting så blurrigt och suddigt. Då var det skönt att veta att jag alltid kunde fästa blicken på pricken. Den var en fast och trygg punkt i tillvaron…

Men nu…en Kishti utan prick känns så tomt

[tags] idol, pricklöst, kishti tomita [/tags]

9 Replies to “Id(i)o(t)ler”

  1. Jag klarar mycket, men f-n inte henne! Jag blir en pessimist och elaking som bara letar fel när jag ser Kishti. Till skillnad från mitt vanliga harmoniska och positiva förhållningssätt 🙂
    T ex namnet. KISHTI. Låter som… näe jag orkar inte orera om det. Jag orkar inte bli så här förbannad igen. Går åt för mycket energi. Orkar inte. Ååååneeeej nu kommer jag också och tänka på det andra puckot Daniel också. Ett riktigt bottenskrap. Usch, usch, usch!

  2. Nini jyp! då brukar engelsmannen i mig resa sig upp med ett “men for godsakes skull! Whats wrong with that woman! Get me a cup of tea. Oh the stress!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *