Fan jag hade tydligen en något morbid hållning häromdagen om snusandet och hur trist allt är. Bah! Glöm den deppiga tönten. Det är inge jag känns vid idag. En tönt driven och plågad av laster. Möt den nya och enkla Steffe. Supersteffe. Som idag bara nöjjer sig med att kruncha på tenor. Ni vet “makes people talk”… Så jävla smutt.

Föruom att jag numer har en konstant svada, så kan jag peta i mig 2 askar om dagen utan att komma upp i snuset pris. it a fucking win win. Plus att frugan numer inte rynkar på läppen när jag ber om en läpp emot läpp kontakt.

Bara win win win…nikotinabstinens? Bah! tönt under last liksom. Var en man för fan!

5 Replies to “Bah!”

  1. Tänk på att Tenor har en laxerande effekt bara… Jobbigt läge om du kommer till läpp-mot-läpp encounter och släpper en riktigt rejjserrallare i brallan…

  2. Precis, skulle bara påpeka det där om laxerande effekt. Den niten har man ju gått på någon gång när man försökt vara tuff, superwoman och slutat röka.

  3. Var fan är den civiliserade världen på väg? Alla , och jag menar verkligen alla, verkar sluta snusa…

  4. Det stora karaktärsprovet är i full gång..

    “jag vill väll för faen inte ha nån karaktär jag vill ha S.N.U.S”

    slutade för ett år sen. å tänker inte berätta hur jobbigt det var….(är)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *