…åt de så kallade äventyrarna som med ögonbindel klättrar upp för vilket berg som helst. Och tror att de är någe. De har inte förstått vikten av “rush” innan de pressat gårdagens rester i ett regnfuktigt utedass dit allehanda fän flytt semestervädret. Den riktiga rushen är att känna något krypa ned för ryggslutet och inte kunna avgöra om det är en svettdroppe eller en levande varelse med fler ben än två ute på inspektionsrunda…

5 Replies to “Jag fnyser…”

  1. Jag skulle vilja tillägga att gå på utedass på ett sommarläger (undrar hur gammal jag var, gissar på 8-9) vid midnatt då det var relativt mörkt för att vara sommar… och höra det där irriterande ljudet av myggor och inte kunna lokalisera dem ens med hjälp av ficklampa..

    .. för att sedan konstatera att man har sju nya myggbett – på skinkorna. De jävlarna attackerade underifrån, för vem fan börjar vifta med handen (eller annat) under röven på en själv medan man är mitt uppe i.. eh.. det man är på utedasset för att uträtta. *ryser*

  2. Jag skulle vilja tillägga att gå på utedass på ett sommarläger (undrar hur gammal jag var, gissar på 8-9) vid midnatt då det var relativt mörkt för att vara sommar… och höra det där irriterande ljudet av myggor och inte kunna lokalisera dem ens med hjälp av ficklampa..

    .. för att sedan konstatera att man har sju nya myggbett – på skinkorna. De jävlarna attackerade underifrån, för vem fan börjar vifta med handen (eller annat) under röven på en själv medan man är mitt uppe i.. eh.. det man är på utedasset för att uträtta. *ryser*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *