…så ler jag och nickar jag när jag talar i telefon.

Varför då?

10 Replies to “Ibland…”

  1. Det är ungefär som när man börjar peka med handen åt olika håll och “ritar” i luften olika vägar som folk man pratar med ska köra på.. Vägbeskrivningar is the shit. Kul att iaktta folk som har för vana att peka än hit och än dit när de förklarar “och efter rondellen (här gör de en rund rörelse framför sig) svänger du av till höger (pekar åt höger).. just precis – efter 150m ska du vänster (pekar åt vänster) – nej satan! (skakar på huvudet och handen “vinkar tillbaka” bilen) Det är inte förrän efter 350m du ska svänga av .. dit ja (pekande igen)..” osv. Oj, många ( och ) blev det, men du fattar.

  2. och ibland har man ett mkt bistert uttryck och knuten näve och vandrar från rum till rum ivrigt gestikulerande…som i går kväll när jag försökte säga upp mitt mobilabonnemang under ett 40 minuter långt telefonsamtal med Telenors kund”service” där de hävdade att visst, man har 3 månaders uppsägningstid, men den infaller först 15 månader efter tecknandet av abonnemanget…WTF! De kunde inte ens redovisa överklagansprocessen och vem i så fall som skulle ta emot min överklagan…bara “skriv ett brev så får du svar” va..va..va

    Hmpf…ElLazaro

  3. Tack.

    Jag har kommenterat förut, då med mitt riktiga namn (Heidi) dock. Jag har läst bloggen i evigheter nu för fasen. 😉

    * evigheter = ett halvår kanske. :p

  4. En tjejkompis till mig brukade le när hon svarade i telefonen..på något sätt hördes det i rösten..och min dotter brukade också nicka när hon pratade i telefonen..fast hon var förstås bara tre då.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *