Alltså för att parafrasera Emanuel vad är grejjen med att ha affischer av nakna brudar hängades på väggen i verkstäderna?

Jag rullade in famjelvolvon häromdagen eftersom jag uppfattade en ton av missnöjdhet i vår gemensamma transportlåda. Kort sagt den gnisslade och eftersom jag är en man och därmed en som löser problem, vad var mer självklart än att jag rullar in bilen till de som vigt sina liv åt att glida omkring med oljiga händer, har en fablesse för tändstifthattar och drömmer våta drömmar om spruckna topplock? För jag har nämnligen tagit ett heligt beslut att aldrig någonsin öppna något i en bil annat än dörrar, baklucka eller tanklock. Ja visst fan ibland öppnar jag faktiskt handskfacket. Men allt annat låter jag proffsen åtgärda. Givetvis tar de genvägen förbi min plånbok. Men oljefria fingertoppar och länkarmsbussingsfria drömmar kostar.

Och uppenbarligen får man mer med sig förutom olja på kläderna. Förutom skillet att höra “vafan din bil går på 3 cylindrar” så verkar det höra till att man ska gilla att ha bilder på tjejjerna på väggen.

Wtf?

År 2007! Har inte kampen nått ända in i verkstäderna? Eller har jag missat något? Är det den siste he-mannens sista utpost. Lite som nenderthalarens sista grotta i Frankrike. Ja vi vet ju hur det gick för dem. Fast alla kanske inte är utdöda. De kanske bara skickligt maskerat sig till bilmekaniiker och att deras ultimata fuck you är kolla på våra kvinnliga homo sapiens i naket tillstånd. I och för sig måste man ge dem en medlidande tanke eftersom håriga brudar är en styggelse. Så på något avigt genplan sympatiserar jag med dem.

Men va fan! Får man inte uppskatta lite skön kvinnlig fägring? Jo självklart. Jag är långt ifrån den förste som tittar ned på en i mina ögon klart sevärd kvinna men tänk om det var din dotter som gamla kåta gubbar satt och dräglade över i fikarummet med oljiga skitiga händer. Med sina “hö hö den du”. Då måste det ockå betyda att det är helt ok att jag och mina gubbpolare sitter och tänker “hä hä den du” om din dotter?

Men det skulle du inte gilla. Nej då för det är ju din dotter det handlar om. Och hon är ingen sköka nä för hon är pappas lilla flicka. Och det menar du att flickan på planschen inte är? Någons dotter?

Men det är väl bara på jobbet du får kolla på halvnakna låtsasfigurer för hemma är du så hårt jävla hunsad så att du ibland dra ned byxorna och säkerställer att du fortfarande har en balle mellan benen…för det är det enda som indikerar på något manligt.

Sen kan man ställa sig frågan varför tjejjen ställer upp på fotograferingen i första taget. Men jag säger bara att skulle jag få 100 lakan för att chila på en tigermönstrad shsläslong – why not? Frågan är varför tidningen Slitz känner att de måste ha nakna brudar överhuvudtaget. Frågan är varför du i din verkstad måste hänga upp den nakna bruden på väggen? Frågan är om jag hade tyckt annorlunda om jag hade fått prya på verkstad istället för i en unken bokhandel med malätna chefer…

[tags]verkstad, bliverkstäder, pinuppa[/tags]

4 Replies to “Verkstäder…”

  1. Mina föräldrar har en smidesverkstad och varje år får dom minst en nakenkalender från nån leverantör som uppenbarligen fortfarande kör med Brylcreeeeme, stålkam och mansgrisar..

  2. Nini bryl creme???? fy fan! år 2007???

    *skakar på huvudet åt mänsklighetens märkliga uppfinningar*

    minns med obehag cocsoljan man smetade in i håret på det goda 80-talet och gick omkring och stank som en hel jävla söderhavsö och trodde man var it

  3. Hahahaha ja den doften var helt klart 80-tal. Precis som Fahrenheit var sååå 90-tal. Vår högstadieskola fullkomligt stank av Fahrenheit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *