In på bussen kliver en kändis. Ulvesson i fula bomullskläder och sätter sig med en ful väska på en ledig plats. Plötsligt ändras stämmningen i bussen. Vi klär alla på oss dressen “du syns inte” och ignorerar denna megakändis. Så till den milda grad att man kan se hur han febrilt, givetvis i smyg, nyper sig i armen för att i alla fall för sig själv bekräfta sin egen existens.

I samma sekund som han kliver av bussen följer alla honom med blicken, givetvis inbillande sig själva att de tittar så att ingen annan märker att de stirrar efter honom. Men jag ser att de stirrar.

Den ende som totalt ignorerar honom även efter att han klivit av bussen är undertecknad men det är för att jag har förlikat mig med min avundsjuka. Eller förlikat mig är ju fel ord här…jag menar naturligtvis att jag bottnar i min missunsamhet.

En dos av verkligheten stefanstyle. Fan nästa gång ska jag gå rakt in i honom och fråga om han stöddar…

Tävling: I denna post finns det en motsägelse. Den som först hittar den vinner pris som är “veckans vaknaste viktigpetter”

13 Replies to “Du ska inte tro att du e nått…”

 1. Om ‘alla’ stirrar på Ulvesson skulle du inte se att alla stirrade, för då skulle du ju själv stirra på Ulvesson. Alltså stirrade alla utom du.

  Eller?

 2. Jag tror att det är: “I denna post finns det en motsägelse.”
  Det finns tydligen flera!

 3. “Vi klär alla på oss dressen “du syns inte” ”

  “…kändis. Ulvesson…”

  “för sig själv bekräfta sin egen existens”

  “inbillande sig själva att de inte tittar så att ingen såg att ingen annan märker att de stirrar efter sig själva”

  “totalt ignorerar honom även efter att han klivit av bussen”

  ” verkligheten / stefanstyle”

  typ. 😉

 4. Själv sprang jag ju på Tidernas Tionde Största Bajenprofil i förrgår. Jag ansträngde mig inte för att ignorera honom. Inte alls faktiskt. Tvärtom morsade jag.

 5. vem har träffat den störste kändisen…?

  hmm…jag mötte Lassie…(fast han åkte inte buss)

  ElLazaro

 6. Jag håller med Jeanette/Shadow…

  Ulvesson är a) inte megakändis, b) megakändisar åker inte buss.

  Jag lägger nog förresten till ett c) megakändisar kör inte med fula bomullskläder och ful väska.

  Sen finns ju förstås alltid alternativet att du inte har något bestämt utan skrev texten lite sådär wild and crazy, kände att den verkade lite.. motsägelsefull i största allmänhet och tänkte att du skulle kolla vad folk tyckte bara… 😉

 7. Sturay du var först och du hittade den jag tänkte på.

  Sen att alla andra hittar en massa spelar ingen roll. Jag bjuder på bira nästa gång!

  Zeroed bottnar it is. Vi snackar ned till hälarna nedgrävd avundsjuka här. Ingen medelsvensson variant. Hardcoreavund.

  frollen bah. den där var väl inget att ropa hem korna för.

  Nini bara för att det är du får du en hedersvärd andraplats. jag vet att du inte gillar att komma tvåa men se det som att du kunde hamnat ytea istället. Två är bättre en tre. Utom i vissa sammanhang vill säga 😉

  mannen runt hörnet haha…det är en kontradiktion itself. Vi snackar metamotsägelse. Stilpoäng där

  *applåderar*

  Jeanette Ulevsson är en mega om man jämför honom med säg…björn skifs.

  danne komma här och komma. men jag synar din fint där “…efter sig själva” va var står det i texten. Föröska ge sig själv extrapoäng medelst genomskinligt fusk funkar kanske i andra sammanhang men inte på sugbloggen.

  jag drar av 3 poäng.

  Cliff Hanger bajen kan man aldrig ignorera på något plan. du gjorde helt rätt och föräras “veckans vänligaste lirare”. ett hederspris.

  Shadow ibland vill Ulvesson vara som en vanlig man och vilket är det vanligaste transportsättet för vanliga män: buss.

  ElLazaro senast idag gick jag nästan in i Sahlin, men hennes livvakter tyckte jag skulle ta en annan väg och konkretiserade det genom att bryskt knuffa mig åt sidan. hade inte deras fickor putat på ett obehagligt vis hade jag hytt med fingret åt dem.

  Andreas jag svär hela historien är dagens sanning. fan ulvesson åker den där bussen så ofta nu så att snart måste vi börja morsa på varann. det är därför jag ignorerar honom och givetvis att han har så fula kläder och väska.

  fan man vill ju inte förknippas med en sådan lallare.

  danne hängmatta? det enda hängmattaliknade i mitt liv just nu är min slappa attityd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *