Idag är jag på ruskigt ururselt humör.

Vadan detta Steffo lack? Varför det? Publiken kräver en anledning.

Fuck it! Jag behöver inte redogöra för orsak eller anledning.

Bloggosfären drar in häpet efter luft! Och tittar menande på varandra. Nu har någon skruvat åt syrefiltret lite för snävt hos gamle hederlige sugbloggarn, säger någon. Är det någon som har dämpande viskas det i leden. Någon föreslår viagra. En annan alvedon. En tredje Iprenmannen. Iprenmannen? Han kan man väl inte tugga. Nä men jag kanske kan få bitchslappa honom så kanske humöret återvänder.

Jaja…skyll er själva här är delar som får mig att sura ur. Och kom inte och säg lyxbrydsamheter.

Seg jävla natt: Hur svårt ska det vara för hjärnan att sluta spinna? Fan fortsätter det så här skruvar jag av hjässlocket och placerar den i huvudet på Runar. Det borde få den att fatta att det är en ynnesti att få vara i min skalle. Och att den ska vara jävligt soft.
Trist frukost: inge smör, inge ost, inge kaviar, inge marmelad. Te med torr bit bröd ! Jippi…
Milslånga jävla köer: Hur fan har folk råd med bilar? Hur kan det finnas så in i helvete många bilar på söder? Och vad är grejjen med att alla ska in i samma korsning samtidigt. Vad är det som händer där som är så jävla spännande?
Kaffet smakar inte: Hur svårt ska det vara att kombinera brända bönor och vatten till en förening som borde smaka “vakna upp”…men nähädå inte i min kaffebryggare.
Mjölken havererade: Så till den milda grad att jag hoppas att kojävlen som producerade det får taskig gräs de resterande dagarna fram till slakten.
Snuset är torrt: tydligen ska lockat vara helt slutet för att färskheten ska bibehållas
Skorna klämmer åt: dags att klippa tånaglarna alltså…
Datorerna låter som fan: de kan flyga till månen men inte göra ljudlösa datorer. Suck!
Det är torsdag: och det är mulet
Jag har gaser i magen: tre torra jävla bitar bröd och man har lika mycket gaser i sig som Rysslands samlade årsproduktion. Men till skillnad från ryssarna kan jag inte tjäna pengar på skiten.

Jag är på dåligt humör. Och det är inget bra dåligt humör – ni vet en sådan där bra dålig variant som man kan omvandla till något. En skön bloggpost, en skön sågning av någon myndighetsperson eller randomly pickad helpdesk, eller en sådan där man går ut på stan och stirrar folk stint i ögonen, eller om man till sin lycka hittar en sovande ko och smyga fram till och välta…

2 Replies to “Grrr”

  1. ja va fan..sa du inte själv att du varit för lycklig på sistone..då går det såhär..fast jag lider med dig för snuset..sånt är tungt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *