– Theres a lot of you here babe, sa jag

*fla….smack*

sa det och det var ingen kyss. Eller ja jo det var det ju. Men inte en våt kyss av kyssvänliga plutande fuktiga läppar. Utan en kyss i skrevet som kan jag säga utan att överdriva drev mina små arvtagare innåt och längre in i kroppen. Totalt diametralt till vad de är ämnade att göra. Kulorna hängde på de med av bara farten. Påsen försökte göra sitt bästa den med men lyckades bara med ett misslyckat patetiskt fladdermus liknande flyktförsök.

Uttrycket “tom påse” fick en plötslig klar hemsk innebörd för mig.

– Va fan säger du, sade fotägaren till mig där jag stod dubbelvikt och medelst dold semaforering försökte vinka faran över till kulorna. Jag noterade även vilket var helt korkat att damen i fråga hade jävligt stora fötter, någonstans kring kvarteret breda stabila fyrtiosjuor.
– Ugh…, var allt jag lyckades få fram.
– Eru så jävla snygg själv!
– Öh…
– Jävla spink, sa hon och gled iväg.

Lärdom: coola raggningsfraser från coola filmer funkar inte i verkligheten…

4 Replies to “Raggningsfraser på film…”

  1. Jerk – hehe jag skrattar varje dag på jobbet nuförtiden. det är därför mina alster sauger get. jag e helt enkelt på alldelses för bra humör för att sugblogga. fan får dra igång en ljus livsbejakande garvande jävla blogg blogg snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *