1. UTGÅNG
Glöm bokning av utgång med polarna fredag, lördagkvällar eller vilken jävla kväll som helst förresten, för att därefter fråga din käresta. Nosiriboba. Nono. Ajaj. För gnisselfri helg fråga alltid kärestan vad hon (läs vi) ska göra till helgen. Om möjligheten visar sig att du kan gå ut med polarna kan du framkasta det lite lojt, ungefär som att det är en uppoffring du gör.

Varken mer, varken mindre. Xtremt viktigt att inte spela över. Tänk inte Persbrandt här…tänk…tänk…vilken jävla annan skådis som helst. Keep it mellow. Vi snackar methodacting i dess finaste form till skillnad från Persbrandts mongoacting. Spelar du över riskerar du inte bara denna utgång utan många utgångar framöver.

Och när du är ute, glöm för fan inte att ha allt för roligt. Man skulle ju kunna tänka sig det motsatta, dvs att när du för en gångs skull får gå ut så ska du se till att komprimera ihop så mycket kul som möjligt som du sedan kan ta fram ur minnenas skrymslen när du (ni) hänger i tvättstugan vid mangling av lakanen. Men Glöm det! Du kan också slå dig i backen på att ställets snyggaste tjej kommer att ragga på dig. De luktar till sig att du är omöjlig och lagen om alltings jävlighet och den snygga tjejen konspirerar och raggar dig blå.

Och om du tycker att lagen om alltings jävlighet jobbar jour kommer det visa sig att kvinnan i fråga är före detta klasskamrat till din käresta eller hennes låtsassyster (de har ingen kontakt eftersom de har olika pappor och det visar sig även att din käresta inte gillar henne riktigt eftersom alla tycker att hon är så snygg- vilket hon givetvis är), för att inte tala om hennes (din kärestas) trauma som bottnar i att låtsassystern alltid fick leka med den finaste leksakerna.

imorgon tar vi upp det personliga pronomet.

2 Replies to “Relationsexperten…eller dr. love. DEL 2”

  1. Jag tror jag börjar se åt vilket håll det här barkar..kommer slutlektionen bli “sluta gnäll så förbannat över att du är singel..njut”?

  2. Är det något som får mig att må illa och verkligen uppskatta att jag är singel så är det leken om uppoffring att gå ut med polarna. Alla har vi väl varit där – Jag vill egentligen vara hemma med dig men ja dom tycker att jag sviker och Ullas katt fyller faktiskt 14 år, fan vad jobbigt att gå ut bla bla bla när hela systemet skriker DET HÄR BEHÖVER JAG, DET HÄR VILL JAG!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *