Fan idag är mina händer insmörjda med Aco Soft Foot Lotion. Vilket får mig att inte vilja skaka hand med folk. Och med tanke på att det i mitt arbete ingår en hel del heltidshandskakande är det ingen hit att bara lojt nicka med huvudet när de prominenta gästerna smyger in i mitt kontorsrum. För att inte tala om den obligatoriska kvällstajjan. Hur upphetsande är en hand som stinker fot liksom?

Vad är skillnaden mellan aco soft foot och aco hudlotion? Nu är det sådär igen. För mycket valmöjligheter i livet. Varför kan det inte finnnas enbart ett märke? Aco hud bara. Som är applicerbart på kroppens alla torra uthang? Aco Hud® – för torrt folk.

Lite blåvitt liksom. Men nähä då. Vi heter Apoteket och ska strömlinjeforma oss med konsekvens att jag står där förvirrad och hookar in på aco foot, aco hudlotion, aco nagelbandskräm, aco ögonbrynsfett, aco läpplypsil.

Gahhhhhhh!!!!

5 Replies to “Footloose”

 1. Appropå Aco Soft Foot Lotion…lärde mig ngt nytt på en datakurs i dag…

  Insticksprogram = Tilläggsprogram för att utöka antalet funktioner i ett program. Ibland kan installationen av ett insticksprogram helt eller delvis göra ett annat insticksprogram oanvändbart, och ibland kan installationen av ett insticksprogram göra hela programmet oanvändbart; istället för att utöka minskar det då antalet funktioner i ett program, varvid användaren önskar att den som gjorde insticksprogrammet kunde sticka in det någonstans (därav namnet)

  Solklart!

  ElLazaro

 2. meh? hudlotion..wtf..du är ju i princip redan drag..skulle det då vara så svårt att dra på sig lite high heels och mascara 😉

 3. Jerk och den här kommentaren förstår folk är taget helt ur det blå. Jag förstår inte alls vad Jerk menar.

  Lögn och förbannad dikt.

  mohihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *