…fika. Bara så att ni vet hur bra jag har det om dagarna.

Mmmmmm

och jag kan försäkra er om att jordgubbarna var smaskens, vindruvorna (gröna och svarta) var utsökta, kaffet av världsklass, cocosrutorna en gastronomisk dröm och äppelkakan något som tönten Jamie Oliver skulle ge bort sitt förkläde för att kunna komma i närheten av…

Hur var er fika? Ljummen med en dåligt konfigurerad delicatodammsugare va?

mohahahahaha….

9 Replies to “Dagens klockan 3”

 1. Kan sätta min högra stortå på att detta är en engångsföreteelse utöver det vanliga. Din närmsta chef har fått en grym löneförhöjning och bjuder på lite extra (betalat av företaget) för att visa hur bra han är. När du satt och fikade så ville du bara kasta all “god” frukt på denna horribla varelse som du föraktar mest av alla. Senare när du inser detta kommer du spy upp allt det goda!

  Sen suger det iofs att min frukost bestod av “kaffe” och en väldigt dåligt konfigurerad delicatodammsugare.

 2. annan nu vart cocosrutan ännu godare. Det finns ingen krydda som är lika bra som avundsjukan. En aning torr kan en del tycka att den är men jag finner den förhöja min känsla över att vara utvald av fikaguden vid sådan här tillfällen …

  *smaskar på en satsumas*

  Mada Hahahaha…bara för att bevisa motsatsen skulle jag varje dag publicera bilder på klockan trefikan (värsta sequelen) men då blir detta plötsligt en fikablogg och sådant vill vi inte ha här. Man måste skilja på äpplen och päron ( eller som i mitt fall cocosrutan och äppelkakan)…

  p.s chefen är inte här idag. det dansas en hel del på borden nu.

  *smaskar på en jordgubbe*

 3. Det här sög. För alla andra än dig. Bättre om du hade haft en sugig fikapaus och alla vi andra smaskat på en massa gott…

 4. Jag åt glass ur paketet nyss. Gott, men inte direkt med stil…

  …fast det var lyxiga och goda Lejonet och Björnen. Ben & Jerry kan torka sig.

 5. Emanuel Det var det som var tanken med posten. Att gnida in sug hos andra.

  *sjunger*
  Ju fler ni e
  tillsammans
  tillsammans
  tillsammans…

  Studiomannen Ben & Jerry. Låter som tom och jerry. gl(ass) liksom. Nä jag e med dig lejonet it is!

  Erika Automatkaffe? I mörkbrun plastmugg med en delicato? Låter skolmiljö över det där…eller bilbesiktningen

  🙂

 6. Fika? otroligt nog inte idag..annars brukar mitt miserabla jobb hitta en anledning..vilken som helst..senast förra måndagen..fika för oss som jobbar dagen före första maj..snart börjar de evinnerliga “sommar-fikorna” också..och Jerk blir fetare och fetare..så Stefan..jag är otroligt nog inte avundsjuk..inte så mycket iaf..

 7. Mina fikaraster består av blåbärssoppa och skitsnack! Sådeså 😛 Jag är jävligt nöjd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *