okej okej….jag får väl stanna kvar på Stefan då. Jösses man föreslår ett coolare namn och hela bloggvärlden kruppar till och slutar andas. Men så ere om man är en ikon. En stilbildare. En förebild för alla med mesiga namn. Man får ta tönthetstsämpel och bära fanan högt.

– Titta där!
– Var?
– Där!
– Ja se på trissor!
– En tönt va?
– En ärketönt!
– Slår va dom att han heter Stefan!
– Och kallar sig Steffo när han ska verka cool!
– Ha ha!
– Ha ha ha…!!!

Man undrar ju hur Prince kunde gå i land med detta.

Men jag vill inte vara orsak till en folkstorm. Jag låter skitblaskorna sköta det. Och för övrigt för att det ska få kallas folkstorm måste väl Astrid 97 år ringa in och knarra “vet hut” och den dagen någon 97 årig tant får tag på mitt mobilnummer och har nerver och syrgas nog att våga väsa åt mitt håll…ja den dagen lägger jag ned.

2 Replies to “Folkstorm”

  1. När du ändå är inne och nosar på Prince… Vad sägs om ett kryptiskt tecken som betyder “The Blogger Formerly Known As Stefan”? Då får du med både ditt gamla namn och ett helt nytt samtidigt. Värsta grejen, liksom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *