…snacka…

…om…

…kryptisk…

/S

22 Replies to “Tack för den här tiden…”

 1. jaja, klart det skall suga här – det är ju trots allt sugbloggen 😉

  listan är sjösatt – hoppas du hinner läsa innan du lämnat bloggosfären, annars kommer du alltid att ha en plats på den – det vet du 🙂

 2. Nänänä den går jag inte på. Det ska mycket till innan du kastar in handduken. En paus kanske – på sin höjd. Om du slutat vill jag se det med mina egna blå innan jag tror på det. Så det så!

 3. Nej!!! Inte skrämmas så där! Vad du än gör, radera inte bloggen (som t ex dumma, dumma “Argaste” gjorde)! Då kan man i alla fall gå in i arkiven. Det är mycket man inte hunnit med att läsa.

  Fast egentligen tror (och hoppas) jag att du bara vill skrämmas lite. Du har för mycket skrivklåda i dig för att lägga av.

 4. Det här är ju bara inte acceptabelt! Den här bloggen är ju med i min dagliga bloggrunda, och den som jag brukar ägna mest tid åt! Klart du måste komma tillbaka och bitcha om saker, vart annars?! 🙂

 5. Hej Sugbloggen/Stefan! Jag har läst den bloggen ett tag och gillar den starkt! Jag hoppas verkligen inte att du tänker sluta blogga nu, för det är nämligen så att jag har utamanat dig till att skriva 6 st små underliga/egendomliga saker om dig själv. Kolla in min blogg för mer info, Hoppas du antar utmaningen!

  🙂

 6. Du kan omöjligt lägga av, du lär ju bara få mer o mer att skriva om, saker o ting suger ju nu som aldrig förr.
  t.ex. nu när jag skulle läsa sugbloggen på måndag efter helgen o förvänta mig massa sugande inlägg så sög det så hårt att inga fanns, bara en sån grej.
  Get a grip!

  Jag gissar som garbo att du tar påskledigt, för annars suger du! 😛

 7. hej och hallå!

  jag har inte lagt ned utan river mitt huvud i småbitar då jag försöker flytta skiten från denna blogg till en annan adress…låt mig bara säga att snart tappar jag tålamodet och börjar blogga i pappersformat.

  om så:

  delas sugbladet® ut vid odenplans t-bana mellan kl 17.00-17.15. jag igenkänns på den exploderande attitityden.

  ett felaktigt ord om att “wordpress is the shit” och armageddon är in the house…öh…odenplan då

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *