Hahahahaha….finns det något mer förnedrande än att hittas naken i en trädgård med en gummiboll i käften?

– Ja det gör det visst de, säger någon trist jävel med sinne för propotioner och kvadratisk lika mycket frånvaro av humor. Gäsp säger jag och addar…

men…

…bunden OCH levande…av någon annan än den som tråcklade ihop kutarna och tryckte in bollen i käften…

check it out

Btw kolla upp Twingly

8 Replies to “Jobbigt läge”

 1. Alltså, jag tror killen i fråga gillade det – det verkar ju vara “hans grej” att just bli förnedrad.
  Troligen ångrar han bara att han var lite väl berusad för att kunna spara det hela som ett gott minne.
  Själv skrattar jag mer eller mindre högt när jag läser tocket.
  /MiMa

 2. Madelene nope. mig hittar man inte fastbunden sådär. måhända kan man se mig fly bort i horisonten med en liten dress på mig – men det går så fort så man inte kan gå ed på att det var steffi the trans version av steffo the man

  mohohoho

  MiMa hur ere nu? skadeglädje är den fetaste glädjen av dem alla va?

  *fnissar*

 3. Nini törs man fråga om det är ur egen erfarenhet som damen drar dessa slutsatser? själv har man inte satt sin fot på eng. internta eller för all del någon del av storbrittaninen om inte heatrow räknas dit – men det var ta mig fan bara en kvart.

  Sir Realistic hahahahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *