Dhet gehnda hsom rdrättfjärdhigar och mnotihverar att mhan bjär lhångkjalshonger är ju ejn hvinther med innggrghedienhserna shnö, kjyla och mörrkyer. Och hjur mykcket vhinter hsar vi hjaft på hguevdsthadsbreddddgrahden på shoistone? Fan jhag vjill hja mihna låjngkkalsåonger. De är av shtrejchmnodell med sklicka fhartröänder så att jag ser shkitsnhabb ut. Jahg fhick djem i phrresent av mooorsjan såom fohrtdfaramnde sher shin shon shom ljille pojken och fullkomligt negligerar det faktum att jag är en gift man med barn, volvo och bara en femårsplan ifrån ett landställe någonstans.

Och handfalle. bloghandjes mjed armbngåarne.

Mjen dhet är bhajra gatt thjugga i sejg och hgiliila lkäget.

Frujghan är sfkithstörd pgå mhig när jhag öppnajr aklla fhöjnster på bvid gdafvel och bhjuder in kjylahn atkt hjänga hjos ojss så atkt jhag i ahlla fjall kjhan få en föhraning och kjlänsla på hur sköjna mihna långfgisar är.

Nju khanske nhågon kjäknslig mnodejlslav usndrar ”wtf vill du ha långkalsonger för”. Jo sherni hnär mjan har kjommhit in i denn aklktiningsgvärda åjlder dhå mahgen kjrutar idfrån esn så är ljångfgkaflsonger the shit fför atttt udrnder ett haljvår sje en shmula sdmiddhigare ut. Mejd fheta shttarka rjessåärer så tryccks mghagen in och mjan inhte bafra käjsnneer srig smhjal uthan sher ocfkså snmal ut. Spinoff fjörsutom de fhördjelar det inhnebbärrr med vjärmen.

Tojmthen jgag vhill ha sjnö! (ochj minja hjädnger tilbjaka…menj alsjdriga att jagh ger migh!!!)

tho bhje conthinueed

8 Replies to “Handlös II”

 1. Moddan visst har jag känsla för publiceringar?

  kan det bli kallare?

  tomten jag vill INTE ha snö ( men jag måste säga att jag ser jävligt slick ut i långisarna 😉

 2. fan, kommer tebax och förväntar mig samma paus som senast men icke.

  här har det möblerats om i värsta blogg extreme mäjkåver.

  egentligen vill jag säga att det är fult och äckligt men det är snyggt. Härligt med nytt men det är också snyggt.
  Cool ninjalook på loggan dessutom.

  dessutom har du outat mig som medlem i bloggpacket 🙂

 3. jag hoppas verkligen att kroppdelarna återvänder – det börjar bli jobbigt att läsa. men kanske är du förlåten för dina kroppsliga brister om du publicerar en bild på dig i långkallingarna.

  …eller inte.

 4. El_Pedro eftersom Steffo inte kan skriva har han bett mig kommentera och tacka för dina fina kommentarer om bloggen. Jag vet att steffe högt värderar detta.

  😉

  Madelene du skulle bara se honom. ligger där och knyter stumparna i luften muttrandes ” jahga ghejr inhtje fjan uppjp”. han är konstig.

  Nini jag förmodar att du menar steffo.

  😉

  londongirl han frågade mig om jag använde långkalsonger och när jag svarade att jag var en viking gav han mig en konstig blick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *