…andas ut och ge oss andra koldioxidberoende varelser möjlighet att få en del av luften.

Jag slutar aldrig förvånas över människor och beteenden. Man har ju nu börjat slita i metall försedda med korkade vikter och lutftrycksdesignade motstånd. Allt enligt devisen att frugan inte ska börja få för sig att gräset är grönare på den andra sidan om kulmagen. Så man pustar, frustar, svettas, maskar medels ohemult mycket häng vid vattenkranen och svär en mindre ed 4 dagar i veckan (för att glida förbi kiosken som strategiskt är placerad en kexchokladslängd från utgången) för att tvinga tillbaka magen in i kroppen igen. Det handlar förutom skönhet även om balans. Skitjobbigt att vagga fram med den där kistan då man inte ser fötterna framför sig.

Nåväl. Det är inte mitt beteende vi ska avhandla här. Jag är perfekt. Punkt. Utan snubbars (det är ingen generalisering utan plain fact) biffiga bananen attityd så fort de lyft 33 gram mer än den dagliga hamburgaren. De kråmar ut från gymmet som om de är värsta Arnoldarna. Till och med Dolph har ett och ett annat att lära av dessa sparrisar i människoskepnad när det gäller attityd.

Om man blåste på dem skulle de ramla ut från vår 3-dimensionella värld till den 2 dimensionella som de rätteligen hör till. Det enda som håller dem kvar är inte som man skulle kunna tro gravitationen eller rums/tids faktorn utan bara absurdismen. De går där med armarna i 90 graders vinkel rakt ut från kroppen med framskjuten haka och en attityd som signalerar “bara titta hit så dör du”.

Ja den risken är stor att man dör…

….av undertryckt skratt…

….sådant ska inte vara bra för hjärtat…

6 Replies to “Tagga ned för fan…”

 1. Mmm som pust-å-stepp-gubben på vårt gym som kör bröstpress i maskin (puh-lease!) och lägger på alldeles för mkt vikt så att han måste:
  1) steppa små stepp med fötterna för att ta sats.
  2) krumma hela ryggen för att orka rubba vikterna
  3) frusta som en jävla varg i jakt på smågrisar.

  Å sen ställer han sig och stretchar ut pectoralis major (som knappt gjort nåt eftersom han aktiverar alla andra muskler utom just dom) och spanar ut över gymmet för att se om nån kollade på hans enorma prestation.

  Jävla ålders-krisande-tönt-gubbe.

 2. Det är PRECIS därför jag inte går på gym! Inte för att jag är lat… eller slö… eller bara rädd för att visa att jag inte kan lyfta två gram… när, för att dom är så hiiimla jobbiga! Juh!

 3. hur fan ska jag tolka Wordverfet denna gånge?

  kqket

  hur skulle ni uttala det?

  Sjöberg hehe…;)

  Nini öh…tränar du månne på sats vid odenplan?

  …och vadå gubbe?

  😉

  Madelene en lika bra anledning som vilken annan som helst att inte häng apå gym. You go gorrrrl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *