jg fllr r dg

26 Replies to “jg fllr r dg”

 1. Min första tanke var, hade han tänkt sig att jag skulle kunna läsa ut något av det där? Så det är tur att det finns dem som tänker ett steg längre än mig ibland =)

  GRATTIS! 😀

 2. Tack tack allihop! Jag visste att jag skulle få tillbaka frånvaron av vokaler. In my fejs liksom 😉

  Nytt år innebär nya sugningar…

  och jag vägrar säga hur många år som runnit mellan broarna… man vill ju ha en suck att ragga upp blogggroupisar i alla åldrar och om jag droppar att jag är 50 så drar de unga damerna direkt och nämner jag att jag befinner mig ett stenkast ifrån sandlådan så smyger de mognare damerna iväg…

  ni får nöja er med en kontaktannonsdefinition

  “mogen man i sina bästa år”

 3. Ninidet finns ingenting på denna kropp som kan beskrivas i termer av mjuk och sladdrig. Hård nog att skära diamanter och så fast så att kastar du en enkrona så studsar den tillbaka i dubbel hastighet.

  *padääääääng liksom*

  😉

 4. Amen hallå asså!
  Förlåt så himlans mycke men jag bara jobbar o sover nuförtiden men tårta kommer med posten,Håll utkick i brevinkastet! :D)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *