…eller den ultimata förnedringen…

Några dagar innan Benjamin syrsas julafton var jag på huset som gud glömde (Åhlens) och julhandlade presenter till förbannelse och fick en bibba presentcheckar som jag tänkte använda under mellandag….

Danne har redan outat den i föregående posts kommentar…häng kvar det kommer mer…

2 Replies to “Förhandstitt på nästa post…”

  1. Varför fick du presentcheckar när DU handlade?? Brukar man inte få dom av nån som inte kom på vad dom skulle köpa. Eller har jag missat nåt nu?

  2. nini… yepp. men jag gissar att steffe kommer berätta historien. som vanligt. 🙂 Under tiden så kqan du väl komma över till mig och äta lite bloggmiddag. Alla är där och hänger i kommentarerna. kom du med vettja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *