Andreas

Sugkalender tävlingen är slut. Andreas vinner den feta John Travolta vinylen.

*applåder*

6 Replies to “And the winner is….”

 1. YEAH!

  Jag kommer naturligtvis praktisera mina nedärvda moves från Saturday Night Fever som farsan lärde mig när jag var fem bast hela natten lång nu. (Jag finns på bild med höften på sne, pekfingret i luften och sug i blicken, fem år gammal i brun plyschpyjamas… ibland är det hårt att vara född på 70-talet…)

  I mitt tacktal vill jag passa på att tacka Bröderna Gibbs och min familj, särskilt min mamma som alltid ställt upp för mig och ehh.. min fotbollstränare i Nynäs som förklarade att jag var en dassig jävel. Han lärde mig att hata folk. Främst just han då. Det har jag sannerligen haft nytta av senare i livet! (Fan, nu börjar de spela musiken…) Och slutligen *kramar mikrofonen krampaktigt* vill jag tacka alla som trott på mig genom åren och alltid funnits där trots att det sett mörkt ut, tack alla mina fans!

 2. grattis till Andreas, men skall det verkligen vara xxx på 42:an?

  god jul Stefan och gör om detta nästa år, det var ju enna himla sköj som vi säger här nere

 3. Anderas: En gång till, en gång till, en gång till!!!

  Fan, det var det mest tårdrypande och ärligaste tacktal jag någonsinn läst i bloggvärlden. Och för att inte tala om den bästa bloggtävligen jag sett… Fan va allt är bra helt enkelt!!!!

  Gaff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *