Vad är det för jävla båg?

Hur ofta går man omkring med de andra 9 stämplarna i plånboken, så att man vid nästa köp kan casha in sin freebee? Aldrig. Nu när jag befinner mig i en fas där mycket skit rensas ut från förr så hittar jag med jämna mellanrum de fula jävla lapparna från Pocket-shop. Ur var och varannan bok ramlar de ut. Eller ur en och en annan låda. Och med tanke på att jag konsumerat minst 150 pocketar det senaste året borde jag ha en miljard stämplar liggande och kunna håva in gratisböcker va?

Visst tjomme!

Hur svårt ska det vara att skapa en databas där det varenda gång jag köper en bok får mitt köp registerat? Har man hört talas om Åhlens kortet? Hur svårt ska det vara? Nä… rå för vi heter Pocket-shop och vi använder papper och stämplar, för våra föräldrar är syskon med varandra.

Jag har figurerat ut det…det är ett sätt för dem att blåsa mig på mina rättmätiga gratisböcker. De vet mycket väl att jag aldrig kommer att komma ihåg var jag lade dessa lappar som verkar ha en övernaturlig benägenhet att försvinna och på så vis kommer jag aldrig att komma upp i 10 sammanlagda stämplar vid ett och samma tillfälle.

Jag köper böcker när jag reser och inte fan letar man upp stämpelpappret när man letar upp pass, biljett och det gula kortet för ev sjukdomar. Och inte fan lyckas jag hitta tillräckligt många under ett och samma städpass för att komma upp i 10 stämplar. Och vad är resultatet? Jo att jag slänger de futtiga 7 som jag lyckats hitta. Tre dagar senare hittar jag givetvis 5 nya som jag slänger för att 4 dagar senare hitta en papperslapp med 6 stämplar på.

Gaaaaahhhhh!!!!

8 Replies to “Köp tio så får du en gratis!”

 1. HAHA! Jag kommer genast att tänka på en flott reklambanderoll jag såg en gång i fashionabla Kärrtorp. Kvarterssyltan i centrum braskade på neongult papper över hela skyltfönstret: Erbjudande tisdagkvällar 19-22: KÖP 11 STORA STARKÖL, BETALA FÖR 10!

  Jag ramlade nästan av trottoaren!
  Man kan ju ana typen av klientel…

  God Jul!

 2. Skaffa en söt liten ask att lägga dessa kort i varje gång du hittar ett. Köp en vanlig pappask och gör den personlig och fin med hjälp av bokmärken, klister och kanske några guldstjärnor och lite glitter så här i juletid. (Eller inte!!)

 3. ett fult påfund som ändå tjänar sitt syfte: kylskåpsmagnet. gör det till ditt mission att fylla hela kylskåpet med eländeslappar och sen gå o få några hundra böcker av pocketshopparna. så de får känna på hur idiotiskt system dom har. snälla?

 4. Jag hatar alla satans djävla skitmedlemskap och reklamlappsdjävulskap med helvetesstämplar för att inte tala om alla förbaaaanade kort till all möjlig skit som man inte behöver. FAN!!! det är min frihet som de håller på att deala med. Min frihet att välja. För visst fan måste man tillbaka när det elaka varuhuset gett bort massa bonuspoäng och presentkortstjafs. Eller det värsta av allt, fått oss att planera resan i ett halvår i förväg. FY FAN vad jag hatar den SKITEN. Jag vill ha mitt liv tillbaaaaaka! Inte ytterligare ett *humm – det börjar blir lite kärvt att komma på mer svordommar här, hjälp någon?* nedrans medlemsskap som ändå inte får plats i plånboken. Och att jag skulle spara pengar på skiten, på stämplar kuponger och korten, det kan ni fetglömma. Tvärt om har priserna gått upp bara för att de ska kunna hålla på med all taskig promotion. Vinnare? nä, så fan heller. Vi är alla förlorare, med djävligt tjocka plånböcker utan pengar. Shit. För att inte tala om mellandags rean. Jag hatar den om möjligt mer. Gör dom den bara för att retas? Aggghhhhuu…. Stefan. Jag känner hur jag havererar. Hjälp mig.

 5. Det är lätt hänt att hela plånboken blir full med sådan där jäklans stämpelkort, så numera tackar jag nej när jag blir erbjuden ett “members card”. Har ändå aldrig någonsin lyckas fylla upp ett kort inom tidsramen av ett år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *