Jag förstår inte vad snabba bilar, mach 3, 4 och 5, överljudsfart har med rakning att göra.

När man står i det kritiska läget att hugga bort hakhår en tidig morgon, inte fan vill man ha något som svischar förbi ansiktet. Kalla mig feg men jag vill helt enkelt inte snitta av mig halsen i överljudsspeed.

Och hur många sätt finns det att applicera vass metall mot haka på?

Och en annan sak…är det någon som har sett att Gilette för några år sedan proklamerade att 2 blad is the shit, sedan dök 3 bladsystemet upp… är det en galen gissning att det snart kommer 4 bladare och inom en inte allt för avlägsen framtid 5 bladare…och att det riktigt smutta i det att oavsett om de har ett blad eller 15 blad så räcker det med två rakningar så är bladen lika vassa som insidan på Dali Lama.

Ful marknadsföring som bäst!

8 Replies to “Mach 3”

 1. Blad som blir slöa efter 2 rakningar verkar vara en killgrej.

  Det kanske kan ge er en vink om hur hårda era skäggstrån är och då kanske ni oxå greppar hur extremt obehagligt det är att hångla med er när ni har stubb i ansiktet….

 2. Mm, seriöst. Sen har de slutat sälja bladen i 4-pack också, så man måste köpa 8 i taget för ockerpriser. Hur surt är inte det? enligt ICA sålde man inte Gilette eftersom de jobbade för att successivt ta mer betalt för samma produkt. Inte för att man ska lita på ICA som svälter sina underleverantörer, men ändå.

  I lördags köpte jag så ett 8-pack för första gången på två år eftersom apparaten inte riktigt hanterar skägget under hakan. Efter några snabba skär har jag sedan utslag över hela den tidigare skäggprydda delen av ansiktet – tack för det! Är ju precis vad man behöver när man ska iväg och chilla med några kompisar och en flaska glögg, liksom. Så nu lär jag aldrig mer lita på Gilette och de sju resterande bladen lär aldrig bli använda.

 3. Jag säger laser. Fuck den där batterigrunkan som får stråna att resa sig. Det är laser som kommer att rula raka vägen in i framtiden. Lågenergilaser som både peelar och rakar. Ansiktet, eller det man rakar, blir lent som insidan av kinden. Eller så blir det old school med långa knivar som slipas med hederligt bryne. Mer blod men också mer känsla. Om man tycker att det är kul att raka sig.

 4. Måste tyvärr informera dig om att GIllette redan har lanserat en hyvel med fem(5) blad, plus ett(1) extra för att kunna göra de lite finare snitt som kan behövas vid pollisarna… Heter Fusion och finns endast att tillgå i Usa, Canada och UK för tillfället…

 5. Ehm.. Dalai Lama heter han.. jue. Inte Dali Lama ;P

  Jag har alltid tyckt att det verkar otäckt att raka sig.. En kniv i ansiktet liksom *känner på min babylena kind* Och inte nog med det.. Hår i ansiktet som är vasst som sjutton! Läskigt egentligen. Men, det är ju ganska snyggt med skäggstubb. På endel.

  Nej, dem där mach 3, 4, 5 och allt vad dem heter låter jag er killar behålla. Vill ni testa min epilator kanske? ;P

 6. Nini I hear you sister. Min älskare Bennys skä…ooops! Det där var ju en hemlis

  *shhhhhhhh*

  Shadow Now det vore en uppfinning!

  Saint Ja precis. Vad är det som gör att man får blemmor och kratar som skulle få månen att häpet dra in luft mellan tänderna?

  förmodligen något skit som gör att de kan sälja på oss aftershave, softner, mjukner och fan och hans moster.

  Sen skulle jag inte lita på ICA längre än jag kan kasta butiken.

  Fredo Laser i shit. Fan när jag avr i Turkiet höromdagen så chillade jag in på en old school barberarshop och körde kniv/skalpell tricket. Sådan close shaving var länge sen jag hade.

  BompaH jag hade det på känn är jag skrev antal blad att de redan formodligen förekommit mig. Fuck!

  välkommen hit btw 😉

  SixesAndSevens Det krävde många timmars programmering i min template för att säkerställa att ingen, jag upprepar INGEN jävel ska lyxläsa mitt shitt, utan att klicka sig hela vägen hit.

  *pfft*

  sitta och rss:sa liksom. bah!

  mohahaha

  Elin ja ja ja…var glad att jag inte kallade honom för Lame David 😉

  epilator

  *brr*

  låter som något som skalar av huden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *