…vara ubercool mot Fugelsang på en fest och stolt proklamerar att jag minsann har varit i Asien, behöver Fugelsang inte säga något, bara peka uppåt och le lite nedlåtande…

…av den anledningen kommer Crippa att ha min respekt. För övrigt är han liksom inte den förste ut i rymden så haussen kring det hela är en smula märklig. Men å andra sidan är det väl alltid så i media med någon svensk som gör något lite extra. Ungefär som om något av “hjäteglorian” skulle stänka ned på dem…

Oh…btw Christer är oxå den ende som kan säga att “borrfan försvann i tomma rymden!” Och vad är grejjen med att media rapporterar att den solcell eller va fan det är som de monterar ” väger mer än 2 ton”. Den enda gången man verkligen INTE bheöver veta vad saker väger är väl i rymden, där vikt inte är av vikt. Känns som att några av journalisterna har en slips som är lite väl hårt åtdraget.

7 Replies to “När vem som helst försöker…”

 1. cliff hanger missförstå mig rätt. Christer gör alla rätt här…förutom skräpar ned i rymden förstås, men det är alla andra lallare runt omkring …va fan har Maud Oloffson med detta att göra ( annat än att hon är ett rymdmonster) att göra med detta? Det är dem jag grubblar över.

  Crippa är kung!

 2. hahaha maud är ju rymdminister!! (det är fan sant, läste det på aftonbladet o då måste det baaaara vara sant) 🙂

  för övrigt tycker jag det över lag har varit jävligt lite rapporter om rymdtjaffset.. vafan ingen verkar ju haft pejl på att både ryssland o usa kör upp ett antal rymdfärjor om året… klart intressant ämne.. dock tycker jag de ska skita i o bygga rymdstationen o gå på o göra en deathstar direkt.

 3. Tycker fortfarande att citatet:
  “Pappa kungen hälsar att du är välkommen till slottet” var bäst.

  Kallar hon verkligen Knugen för pappa kungen?

 4. Shadow ja visst är det skumt? men det bevisar bara min tes att journalister är ena riktiga dramaqueens hela tiden. som om man skulle bli impad av att en snubbe skruvar ihop en enhet med en annan enhet på grund av dess vikt?

  goose vad är grejjen med att ha en rymdminister? Jag trodde botten var nådd med sahlins låtsasarbete “samhällsbyggnadsminister” pleeease liksom.

  Jag röstar oxå på en deathstar – fast av en mer personlig modell. Liten, får plats i fickan och när någon idiot gör någe man stör sig på så ba

  *zzzt*

  gone
  😉

  Anonymous mohahahaha

  undrar om christer la en spd i dräkten!!!

  och undrar om nästa person som ska ha den känner av den – älgkött kan ju stinka…

  hahahahahahah

  Nini ja den där familjen är det lite väl mycket Addams över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *