är det bara jag som tycker att något är fel med coops medlemserbjudanden?

köp kyckling för 69 kr/kg. pampers medlemspri 99 kr/pkt

låter bra! fan vad trevligt att mitt medlemskap och trohet premeras tänker jag och langar upp 4 kycklingar i vagnen och 4 paket blöjjor. i kassan möts jag av.

max 2 kyckligar/medlem och max 2 pkt blöjjor/hushåll

mff!

vad fan betyder det? vad vill konsum säga mig? kom hit, var trogen, ge fingret åt Ica, spotta utanför Willys, lipa åt hemköp. gå igenom proceduren att fylla i o ansöka om medlemskap. bit på naglarna av nervositet huruvida den där snodda päronspliten ska dyka upp som en black om foten och omöjliggöra medlemskapet. åk flera mil i månaden för att storköpa hos oss.vifta med det där kortet varenda gång så att köerna tar längre tid.

då och då erbjuds du att få köpa något av våra egna blåvita skitprodukter 3 kronor billigare. men då och endast då gäller “max 2 per kund” alternativt “3 per hushåll”.

det märkliga är att det inte gäller icke medlemmarna. kalla mig kokt men borde det inte vara tvärtom? eller är jag helt ute och cyklar?

16 Replies to “Medlemskap”

 1. Hm.. kalla mig kokt men varför skulle det gälla icke medlemmarna? Det är väll när man är medlem som man ska få förmånerna?

  Fan! Har jag missuppfattat hela grejen med att bli medlem någonstans? :O

 2. elin precis…när man är medlem ska man få förmånen – men då är det en begränsing på antal man som medlem får ta…

  så här vill jag ha det: medlemspris 69 kr/kycklingen ( ta så många du orkar OBS gäller endast medlemmar) Alla andra lallare 90 kr/kycklingen max 2 per kund…

  varför skulle jag bli medlem när medlemmarna begränsas…förstår du mitt tänk?

 3. Du får se det som ett privilegium. Coop hindrar dig från att överkonsumera och bidrar således med att förbättra din hälsa. Och om kanske inte din direkta hälsa så åtminstone din relativa hälsa gentemot alla andra som fullkomligt frossar i kyckling.

 4. Klart irriterande grej! Tänk om man är en stooor familj med många barn då? Hur sjutton ska två kycklingar räcka till den familjen då?
  Det är ju ingen mening med att vara medlem om det är så här.

 5. om du ska köpa coops extra sossekyckling som är importerad från ukraina och består av 65% kyckling och resten vatten, druvsocker, kemikalier + andra bonusprylar så bör du bara köpa max 2 paket annars kolar du av och coop anser att en död kund är en dålig kund 🙂

 6. Aaaa, nu gick hissen upp! Klart man vill ha ut mer av medlemskapet, men så generösa skulle dem aldrig vara mot sina kunder. I slutet handlar allt bara på pengarna.

  Vilket ju också leder till att dem skulle förlora på medlemmar. Det handlar bara om försäljningstrick. Antagligen tänker jag annorlunda om jag en dag ska handla blöjor.. Men som det är nu köper jag bara det jag ska ha och inget annat. Så kan dem stå där och vifta med sina erbjudanden bäst dem vill. Jag tycker jag tjänar mest på det.

 7. hehe, jo jag garvar mest åt deras jävla “medlemserbjudande: köp 3 mineralvatten för 32:- (ord pris 34.90)” …säkert att jag bunkrar upp med 2 extraflaskor hemma bara för o tjäna 2.90 när jag egentligen bara vill ha en 🙂

 8. Finns i alla fall vissa här som förstått att Coop is _not_ the way to go. 🙂

  Roligast är det här på Kungsholmen där Konsum i korsningen S:t Eriksgatan/Fleminggatan är testad till att vara dyrast på kungsholmen (stan kanske t.o.m) medans Daglivs mitt över gatan är innerstans billigaste (och största?) mataffär… och i mina ögon bästa också.

 9. londongirl du hajjar. vi är tre men käkar kyckling som om vi är en mindre indisk delstat och då funkar inte kvoter riktigt…

  goose hahahahh…så du menar att det är för kundens bästa som coop har dessa regler…fan jag så det inte så. Från och med nu ska jag göra tummen upp till kassören på coop – för de tänker på min ( plånbokens) hälsa

  😉

  elin och det riktigt weirda med det hela är att om man har tillbringat torsdagarna på coop ( 52 per år) så bör det premieras. och visst gör de det. Man får en check på 50 spänn när man har handlat fär 50 000 kr…

  och innan någon sur jävel hoppar in och säger att ” ja men det är i alla fall 50 spänn”…ja det är det. men varför inte 500?…

  goose fast där är ica maxi ta mig fan värre. deras jämförspriser är så vilseledande så man vet varken ut eller in. jag såg en gång köp två burrios för 25 kr! med stora bokstäver. Kollade styckpriset på paketet och det visade sig att de kostade 12.50 styck.

  wtf?

  shit jag låter som en stormarknadshangaround va?

  Redmosquito det är just det som är nageln i ögat. Du får handla hur många du vill. Är du medlem får du köpa 2 för 3 kr billigare. allt annat får du betala samma pris som icke medlemmarna…whats the fuckin point med att vara medlem då?

  det är det här mästrandet och fostrande jag stör mig på – lite vi bestämmer hur många kycklingar du får….

  Nini kronfågel…allt som har kron i sitt namn ska man akta sig för…

  kronblom
  kronärstkocka
  kronprins
  kronisk lycklig
  krigvärd…ja ja vet…en slamkrypare men de ska man i alla fall akta sig för

  😉

  Krister I know! Coop suger, Konsum suger, Kapahl suger men har man volvo stationsvagn förpliktar det. Innan volvon hängde vi på Kajsa varg och var skitsvåra…men i samma sekund som volvon gled in i vårt liv med ett ” mors era lallare…nu är ni svenssons i kvadrat och vi drar till coop” så var det som om …något hände…vi gav upp… nu kollar vi radhus…nästa år husvagn…därefter landställe…sedan vovve…sen..

  är det någon som kan låna ut ett bastant rep månne ?

  😉

 10. Usch… Jag har gått igenom samma skit. Men du? Jag gjorde det när jag skulle försöka entrera vuxenvärlden när jag flyttade hemifrån. Är du inte lite för “vuxen” för att bemöta denna tragedi? Eller är jag bara för jävla mogen och händig. Je ne sais pas (franska, “jag vet inte”)

 11. Anna Hertzman Allt går igen – eller som vännen Izzy säger ” det tar aldrig slut” och det är just det…kamperna slutar aldrig. Om 2 år så slåss jag med bredbandsbolaget igen och är värsta polaren med just coop…

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *