Du verkar var en sån som tar tjuren vid hornen, sa hon när jag sade att helvetet kommer att bli jävligt överbefolkat innan jag går med på straffavgiften för senast missade mobilräkningen. Det är väl för fan inte mitt fel att jag inte har deg på kontot?

Ta tjuren vid hornen – varför skulle man göra något sådant? Verkar vara direkt förenat med livsfara och faktiskt ganska korkat. Jag vet i alla fall hur jag skulle reagera som tjur. Komma här och tafsa.
Som tjur har man ju inga armar som kan ge ett pucko en rak höger, men hornen, tafsa på dem och du riskerar att sprättas upp.

Och när vi ändå håller på. Vad är prylen med tjurfäktning egentligen. Stå där i fula kläder, tajta bortom sunt förnuft som resulterar bland annat med pungen inklämd påminnandes om stukad kameltå och spela manlig. Med en midjekort jävla kavaj. Och de pimpinetta movsen. Fegt kliva åt sidan när tjuren kommer. En riktig man hade stått kvar. Fan till och med tunnisen Travolta skallade ju en tjur. Och då hade han vingar och var allmänt änglig.

Det är klart som fan att tjuren blir galen om en idiot kliver in i hagen och viftar med röda skynken. Är du kommunist din jävel eller. Det är min hage, fuck you! Vänta bara låt mig få ett bra hugg. Först ryker kläderna, sedan sprättar jag upp dig om du bara vågade stå still…

10 Replies to “Tjuren från söder…”

 1. Cliff Hanger kunde inte se länken.

  Lunatrixx grr…blogger skit som bara strular

  ,)

  frollen hörru det där rimmar!

  elin det är helt jävla sjukt fenomen det där

 2. Det sjukaste, efter själva kolla-va-macho-jag-är-som-dödar-en-tjur-som-redan-fått-3st-skinkpinnar-i-nacken-och-håller-på-att-förblöda är att när man kollar på tjurfäktning på TV i spanien så zoomar dom ALLTID in på tjurfäktarens skrev. ALLTID!!

  Man ser hela deras paket, med pung och allt, avtecknas tyyyydligt på insidan av ena låret (oftast det vänstra konstigt nog)och har man väl sett det så går det lixom inte att titta på nåt annat.

  Sick I tell you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *