KAPITEL 37 eller Dag 19 på Lastkajen

PIAGET!

Jag vet inte riktigt vad jag tycker, men kan du anklaga mig för det? No and jag menar Icke, för ty den som dväljes under lärdomens hårda ok är den som på den yttersta dagen skall säga “Ha va vade jag sa!”. Satan vad jag kraftigt tror att jag ogillar pedagogik!

Jag funderar på om jag ska studera IT-Pedagogik med betoning på IT och lite mindre fokus på vad gamla senila gubbar sade för ungefär hundra år sedan, jag säger vem bryr sig om dem? Ty de hade grava fel om människor och man kan inte dra några generella slutsagor om människors beteende, since varenda enskild individ visar sig sitta med en hel massa obundna variabler till sitt förfogande att bruka efter sitt humör och efter den tid som de råkar befinna sig i.

Fanns datorer för hundra år sedan? Nej och åter No är mitt svar som logiskt leder mig till att fråga vad dessa mossiga gubbars galna teorier har för relevans i det moderna snabba IT samhället vi just nu befinner oss i… God Damit! Skulle jag träffa på Piaget skulle han hastigt få ducka för att undvika min snabbt inkommande högerkrok… jävla gubbe! Usch! Och då har jag bara läst lite om honom på nätet. Den här jävla kursen säger att Piagets teorier är fundamentet för it-pedagogiken.

Shit! Dags att dra till looserhangaren igen. Fast nu går jag dit med lite mindre tunga steg. Hoppas hoppas jag kommer in på kursen. Annars kommer jag att bombhota mig in på kriminlogi, arkelogi eller någon annan jävla låtsaskurs för att kunna skrubba avgassystemen från mitt system.

Jag önskar i bland att mitt huvud voro byggt av Microsoft, för då vet jag att det bara vore en tidsfråga tills mitt huvud skulle krasha och jag vore tvungen att installera om allting och då vill jag bara betona att filerna med avgasperioden inte skulle reinstalleras. Jag skulle nog också se mig tveksam till att installera en del pinsamheter som jag tyvärr minns än idag.

Fan att det ska ta en sådan lång tid att få ett antagningsbesked!

Följ den rafflande fortsättningen imorgon…

2 Replies to “Bitter…Jag? Ähhh!!! del 88”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *