…min vana trogen missförstår jag allt och drabbas av skrivkramp.

Inte på det skenhelga mesiga viset som…

*himlar med ögonen*

…riktiga författare drabbas av. Jävla gåsleverpastejsätare. Klart man inte kan skriva ett ord om man har ena handen klappandes en gås och den andra handen fipplandes med american express goldcard.

Näpp! Steff drabbas av the opposite till skrivkramp. Dvs mina händer har fastnat i läget konstants skrivandes. Skitjobbigt eftersom det då förstör mina fredagsmys med mig själv och en bra fin tidning. Jag köper de bara för de intressanta artiklarna. Inget annat.

efter tio brandman leder elev transparent visan vattenskalle bubbelplast erotisk kandelaber missa inte placera tryggt förkväll med smhi som alliansen licensskolaker barnmatsburk efterrätt landshövding cykelsadel på en duva takterass på toppen av isberget skorstenen vrider sig vindkraftverket blomma i fönstret lampa på sned leksaker i partier kaffekopp teskedsgumman snusdosa tvättlappar bokningskalender penna broschyr ljusstake kontaksannons femstuens kronor tavelram mattpiska glasdörrar rymdfärder till månen totalförbjuder hembrända mandlar samtal med partner i korridoren som vetter ut mot ingenstans har jag sett något som påminner du inte lite grand om en lärare som är opedagogisk som rimmar på godis ville jag jämt ha när jag var liten var det alltid en kamp mellan mig och sjuksyster som alltid ordinerade ett äpple om dagen håller magen stången och motararbetas jämt och ständigt hur jag ärn förslår en toppkandidat till posten som alltid kommer för sent för ett fuck sa ett fyllo satt på trappan och frågade efter en cigg lade jag av med för tio år sedan då style hade video på dvdhyllan i köket som vetter mot balkongen möblerna måste tas om hand om dig för du är på gränsen till absurda slutsatser om hydromyalgi korgflätning semesterresa bordsunderlägg mobiltelefon är fån utan mobilitet som tolkas som ostabilitet av en enad kritikerrosad kåravgift fri parkering horistonen tar aldrig sluta upp med det där går en naken man sms felaktig brevlådamarodör levertransport en är att vinna deltagande i sorgen….

gahhh…det blir värre och värre….

9 Replies to “Skrivkramp!”

 1. Heh, och jag fastnade direkt på en enda sak.. erotisk kandelaber 😉

  Snälla visa hur en sån ser ut! 😉

 2. nini herre plast isometrisk svängande bilplåt kanon letande adverb monster solsken bladlöss…

  londongirl tejphållare dvdnytt pekdon tavelram ramadan estrad på nytt född sade visan

  gahhhhhh

 3. frollen hörru polaren…dags att flytta analfanfardropandet till din blogg nu va…hehe

  *gnuggar händerna*

  *sätter på sig det av Nini lånade svarta ninjakittet och smyger iväg till frollens blogg..*

  Lunatrixx jag har samma åkomma fast tvärtom…vissa ord fastnar inte alls

  – men du lovade ju
  – jag kan inte ha lovat
  – jo du menade
  – nej jag menar inte

  ord som lova, mena, ställa upp etc…fastnar inte hos mig

  …? jag fattar faktiskt inte själv denna kommentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *