Om jag hade huvudet under armen så skulle jag tro på nedanstående och säga upp bekantskapen med alla fattiga jävlar som kallar sig mina polare. Ringa Vickan och posse och säga att det är en ny kille i kvarteret. The million pound polare. Vad sägs om lunch i Paris? My treat…visst ta med syrran inga problem…

1. Jag känner inte en käft i frityrlandet
2. Om han nu dog 2005, varför tar det lallarna 2 år att hitta mig?
3. Det är mailat till sugbloggen som är så hemlig som man kan vara
4. Jag hjälper inga less priviligerade…för fan jag själv är ju en less priviligerad.
5. Jag ombedes att INTE offentliggöra detta?
6. Att jag överhuvudtaget orkar…

—-
Attention: Bequest Beneficiary

We act as solicitors and our services have been retained by Henry Cox,now late here in after referred to as our client. On behalf of late Henry Cox, I write to notify you that my late client made you a eneficiary to the bequest sum of One Million Seven Hundred Thousand British Pounds in the codicil to his will and last testament.

Henry Cox, died on 8th day February 2005 after a brief illness at the age of 85. Until his death he was consultant to several oil and gas industries. He had a sojourn in the United States and so many other countries before he came to Cairn Energy PLC an oil and gas exploration and production company based in the United Kingdom. He was a knight in the Church and belonged to several non-governmental and scientific organizations. He was also great philanthropist and a Paul Harris Fellow of the Rotary Club International.

This bequest is to support your activities, humanitarian services and help to the lessprivileged. In accordance with our inheritance laws you are required to apply for claims through this law firm to Finance House United Kingdom, where this fund was deposited. We are perfecting arrangements to complete the transfer of this inheritance to you. You are required to forward the following details of yours; full names, address, occupation, age, phone and fax numbers for verification and reconfirmation.Please acknowledge the receipt of this letter immeditely.

Congratulations!

Yours truly,
Evans Norman Esq.

Dynamic law firm
Solicitors & advocates
Monomark house,25 old glouecster street,
London
wcin 3xx.

Note: As your solicitor I please advice to keep this information from member of the public until your inheritance is duely claimed. You can reach this office Direct no +44 703 194 1090

9 Replies to “Skulle inte tro det va…”

 1. Du det där liknar ju ett sånt där välkänt “Umeå brev” där internetbedragare försöker lura av dig pengar ju. De har förekommit länge på nätet.
  Kurt Wikström

 2. Kurt I know. Men det är alltid lika kul att få dem. Någonstans långt inne i en pirrar det till…visst kan det var att en supertät krösus får för sig att testamentera hela sitt skit till mig…heeeelt omöjligt är det ju inte

  😉

 3. Som du själv skrev för ett tag sedan (och eftersom jag har tråkigt letar jag en stund och ser att det var den 30:e augusti), ” Den som går på detta…

  …har fan i mig inget på nätet att göra.”

 4. *asg*

  Ååååå jag älskar såna där brev. I really do!! För då kan jag mysa å småskrocka för mig själv å tänka “Hur jävla dumma människor finns det??” å så är jag jätteglad att jag är så smart som inte går på det där =D

 5. Men stefan stefan…jag gick på det för ett par år sedan och då klingade det in ett antal mille på mitt konto…

  ElLazaro (nu med alla bankkonton på Cayman Islands…)

 6. Ha, ha… De där idioterna är ju helt underbara.
  Fick nyligen ett liknande mejl från en, som han förökte lura i mig, regeringshöjdare i Saudiarabien – my ass. En jäkla Hotmail-adress och en massa korkat svammel.
  Jag skrev tillbaka, “I don’t believe you, convince me…”. Fick inget svar, konstigt…

 7. Saint I know…men va fan! man måste våga vara inkonsekvent…idag vegetarian imorgon köttätare 😉

  ullis det jag är rädd för är att man hamnar hos någon kriminell jävla dåre och att det visar sig att det är min kollega som extraknäcker lite sådär på fritiden.

  Nini och jag älskar sådana brev för att jag undrar hur korkade är de som skapar de från början…men uppenbarligen finns det lika korkade på andra sidan…annars skulle de väl inte göra dem?

  ElLazaro jag vet var du bor…;)

  hörru en fika någon dag?

  Studiomannen hear hear!

  Sir Realistic fan du skrev tillbaka? Hmmm…det kanske man ska göra…

  om jag försvinner från bloggen hittar ni mig fint smuttandes fina drinkar på playan med Vickan…ähh..skit i Vickan, Madde
  verkar veta hur man festar på…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *