…ja precis!

Att jag orkar!

Ibland förvånar jag mig själv. Men någon måste föra kampen vidare. Hur utmattande det än kan vara. Che, Mao, Ghandi o King hade alla en gemensam nämnare. Kampen mot rövknull. Om det hade räckt med en fatwa, så hade jag konverterat och utfäst en sådan innan någon hunnit säga Selam Alekum.

*hytter med näven uppåt*

Tid är något jag har rätt gott om. Det blir gärna så om man tycker att Piff o Puff är ena saktfärdiga långsamma råttor utan svans. Det gör att jag kan läsa ett brev en miljon gånger, ta en fika, klottra fula gubbar och fundera på innehållet. Göra en välvillig tolkning, eller som i det här sammanhanget en illasinnad horribel vantolkning.

Det står ingenstans i påminnelsebrevet från BBB att man ska skicka allt i ett paket. Och då följer det med jävlandets nödvändiga logik att man delar upp allt i separata enheter. Och givetvis lämnar man in det på olika postkontor. Fan det är hur enkelt som helst att sopa igen spåren.

Brott lönar sig inte?

Bah, det gör det visst det!

Det handlar bara om planering (man måste in i hämndstämning men sen är det hur enkelt som helst), genomförande (hur svårt är det att slå in saker i olika paket? Tejp och lite spatsiallt tänkande är allt som krävs) och igensopning (hemlig avsändare). Man behöver inte ha en doktorsexamen för det. Fingeravtryck? Självklart. Men finns mitt fingeravtryck hos polisen? Skulle inte tro det.

modem
nätverkssladd
strömsladd
telefonkabeln
extrajacket till telefonen
telemodemet
modemspliten
ett paket gamla ägg

…och som toppen på iskakan lät jag det returnerade teliamodemet gå i retur till dem. Det som de var tvungna att skicka hem till mig igen. Genom att kryssa över mottagerns namn o skriva “adressat okänd”.

Om två veckor ska jag skicka en trasig gammal HP laserskrivare till dem. Jag tror inte att de räknar med det. Avs?

Su G. Minpung
Ingenvägen 12
111 11 Lidingö

Försök spåra det om ni kan.

Så: hur känns det att bakpippas era jävla loosers?

6 Replies to “Att du orkar…”

 1. Saint yeah här oxå fast upphöjt till det absurda ( istället för 2 som normalt är 😉

  Anonymous jag vet …börjar känna mig som värsta stalkern nu 😉

 2. Hahahahahahahah!!

  Underbart, Ljuvligt!!! *asg*

  TACK, för att du får mig att skratta så att tårarna sprutar… trots eländigt rökstopp och min nikotin-abstinens!! ;-D

  Lovely!!! =)

 3. MissPezzimizt fan vad stort och starkt att du slutar röka. funderar på om jag ska medsluta med snuset för att stötta dig…

  *petar in en fet prilla*

  hmm…får fundera lite till 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *