…är det ju när Moderaterna går ut med “sveriges nya arbetarparti” och går i inte bara i land med det utan också vinner…

Det här öppnar oanade möjligheter för andra aktörer.

NK – folkets butik
Range Rover – bilen alla har råd med
Sushi – husmanskost
Handelshögskolan – skolan för alla
Kyrkan – Muhammed var rätt så soft

13 Replies to “Något fel någonstans…”

 1. Tror att det kan göra gott med förändring och det är trots allt svenskarna, eller vad det är för någonting, som har valt. Vi är fortfarande kvar, vi som protesterar och är pessimister. Det kommer att bli bra.

 2. Garbo och ingen sa någe av sossarna…;)

  Anna Hertzman håller delvis med eftersom jag är fett trött på GP, men framtiden lär utvisa om “alliansen” kommer att evolvera till “inteallsen” 😉

 3. Så är det ju alltid! Företag som marknadsför sig som miljövänner är ju oftast de största miljöbovarna. Socialdemokraterna har ju alltid varit och marknadsfört sig som arbetarnas parti och det har alltid gjort mig lite misstänksam.

  …men hur ska man nu tolka detta.

 4. Nej någonting stämmer inte. Visst skelar livet när moderaterna går ut med att de är det nya arbetarpartiet!!!

  Men jag har en bekännelse att göra: Trots att jag är en arbetardotter med mitt hjärta till vänster så är NK mitt andra hem.

  Jag har inte hjälpt alliansen att få majoritet men jag tycker att inget ont som inte har något gott med sig. GP var färdig nu tycker jag och det är bra att någon annan får träda fram. Men stökigt kommer det nog bli under fyra år nu.

 5. cillan 😉 tackar

  Anna Hertzman hear hear…

  Sura Tanten ja och inte blir det bättre av att GP gått och blivit värsta patronen. Rimmar illa med “arbetaretanken”.

  Samson fan vad jag garvade åt den länken. Klockish!

  londongirl stökigt är nog bara förnamnet. Men som jag skrev någonstans. Prove me wrong “alliansen”. Ingen är snabbare till ett “förlåt mig jag hade visst fel” än undertecknad om det visar sig att de kan styra upp i landet 😉

  MissPezzimizt hehe…eller hur

  emma tackar. klockish snodde jag nyss när jag kommentarade Samson. Såg inget ® 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *