Men det jag hatar är när någon flyttar på stationerna så att man inte hittar. Det är jätteirriterande när man har sprungit, bockat av hållpunkter och tror att man ligger bra till. Så kommer man till kontrollstationen som någon lustigkurre har flyttat på.

Sådant tycker jag är jättetaskigt. Man måste tänka på de som faktiskt finner nöje i att vara ute i skogen. Varför ska man då förstöra för andra? Jag förstår inte det. En annan sak som är irriterande är att höra folk skrika i skogen. Det ska vara tyst i skogen så att man får en chans att se de fina djuren som finns i skogen. Det häftigaste jag har sett är en stor älg som en gång kom brakande genom skogen. Jag har ocksa sett rådjur, ekorrar och en snok tror jag. Den rörde sig så snabbt så jag är lite osaker.

6 Replies to “Orientering är faktiskt kul”

 1. du, lennart the prao, du har aldrig funderat på att gå med i scouterna? jag tror det skulle passa dig. jag tror dessutom det skulle kunna bli en spännande blogg. “Lennart i skogen” – va??? smaka på den titeln lennart. Inte illa, inte illa!

 2. Ja, skogen är full utav mysko varelser….!

  Jag har sett sådana där ” Pi(P)pande Kåt-bockar” i ett buskage… en märklig art, med massa konstiga läten för sig!!

  Har också sett en utav den alltmer kartlagda “Blottande Bofinken”… riktigt skrämmande…. att våga visa upp en sådan MINI!!

  Nåja… skogen KAN vara skoj ju!!
  ;-D

 3. Ja i skogen ska det vara tystnad som gäller. Annars kan man aldrig få höra och se innevånarna. Själv går jag ofta vilse i skog men kommer aldrig vilse på havet. Tappar bort mig i Stockholm som är min hemstad men aldrig i London. 🙂

 4. Jag.Avskyr.Orientering. Skogen älskar jag, sport älskar jag, men orientering. Ryyys. Nu väntar jag med spänning på nästa del av Bitter…..

 5. Unge Hr Lennart har helt rätt. Det skall vara tyst i skogen. Likaledes skall det vara tyst då man till äventyrs beger sig ut bland pöbeln och patrasket för att inmundiga en öl. Det skall vara tyst i kyrkan, samt å arbetsplatsen. Man har kommit till insikt att det talas för mycket i Konungariket Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *