Nej Göran, det går bra för dig och din fru. Som har råd att köpa en herrgård. Det går bra för din look-a-like Reinfeldt och det går bra för brunskjortan Leijonborg. Och riksgnället Olofson samt homofoben Hägglund.

Men det går INTE bra för 1 miljon arbetslösa.
Det går inte bra för alla uteliggare.
Det går inte bra för vårdpersonalen.
Det går inte bra för elever som knappt kan läsa och skriva.
Det går inte bra för de som har elpriser på 1000-tals kronor i månaden.
Det går inte bra för de som måste betala 12 kr/liter för bensinen.
Det går inte bra för de handikappade som inte får stöd.
Det går inte bra för de våldtagna kvinnor som misstänks för att ljuga.
Det går inte bra för ensamstående som måste jobba dubbla skift för att mätta sina ungar
Det går inte bra för miljön
Det går inte bra för de segregerade

Däremot går det bra för:

– vd och tjuvpacket som snor våra pengar
– kriminella som släpps ut efter en vecka på rehab
– el-bolagen
– bensinbolagen
– hyresvärdarna
– försäkringskassan
– arbetsförmedlingen
– csn
– bankerna

…vilket Sverige lever du i? Jag lever i ett Sverige där en kopp kaffe med bulle kostar 64:- kronor. Och jag lever i en verklighet där jag måste betala för sådant själv under hela livet. Jag lever i ett Sverige där jag måste lägga undan pengar till min pension, för ingen ger mig livslång lön för en lögn jag underhåller…

…jävla lallare!

12 Replies to “Det går bra nu för Sverige…”

 1. Tror dessvärre inte det blir till det bättre om Hr:Reinfeldt tar över rodret…snarare sämre för just dom du räknade upp dvs oss vanliga…det här känns som en riktig rysare att välja mellan pest & kolera.

 2. Eftersom jag gissar att du jobbar hyfsat nära Fortum kan du snabbt göra nåt åt saken genom blåsa deras byggnad. Med tillräcklig kraft kan du få med skojarna på 4:an och LF på samma gång (med all respekt för att du kanske jobbar där). Förmodligen är det smart att byta energibolag först. Men på det sättet både sparar och tjänar du pengar på samma gång.

 3. josh det var ett tag sedan. Kul att se dig igen.

  ser du att jag bugar fint för applåderna 😉

  Eugéne de Beauharnais pösmunk…hahaha det är precis rätt ord på rätt man.

  Garbo pest eller kolera liksom. Jag håller med. När reinfeldt med anhang har fått röja fritt har de väl sålt ut grundskolan till något franskt skitföretag…

  Fialicious make room för mig oxå 😉

  Sjöberg faktum är att jag bytt elbolag…men det spelar ingen roll efetrsom Fortum de baniterna har MONOPOL på sladden ned till mig lägenhet…Inte ens det kan man göra hela vägen, dvs privatisera…det blir fan i mig bara halvmesyrer…kolla Telia, äger kablarna osm vi betalat en miljon ggr om.

  4:an…snackar vi linjen då och LF lärarförbundet eller lallarfirmor generellt…?

 4. Jag säger bara:

  “STEFAN FOR PRESIDENT”!

  Tänk er att höra honom brista ut i ett högt mohahahaha! Varje gång någon lallare stod och ljög i talarstolen i riksdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *