Nu går fan skam på torra land!

“Fortum har tillsammans med Viking Line det stora nöjet att bjuda alla elkunder på en kostnadsfri kryssning tur och retur med kryssningsfartyget Cinderella mellan Stockholm-Mariehamn”

…vänta. Håll i hästen! Vad fan är det här? Man kommer hem efter en manisk onsdag och möts av denna förolämpning i pappersform. På min hallmatta ligger Fortum och pekar finger åt mig.

Vadå kostnadsfri? Troligt att Viking Line gör detta gratis. Utan en spänn, för de är ju det snälla rederiet. Altrustiska hela vägen upp till bottenhavet. Visst kamma mig där håret är som mest krulligt. Vem tror att Fortum får detta helt gratis?

Vadå kostnadsfri. Fortum med bihang tjänar miljarder på elkunderna och som en gest erbjuds de rövknullade kunderna “gratis resa”. Hur jävla gratis är det? Hur kan det komma sig att min elräkning konstant har stigit sedan Sthlm Energi blev Fortum?

Vem på Fortum får betalt för att komma på denna jävla ide?

– Chefen! Jag har en bra ide!
– Shoot!
– Vad säger du om…nu spånar jag bara…från top of my head…
– Kom igen, ut med språket!
– Eh…jag vill vara tydlig att jag bara improviserar…
– Ja ja!
– Hur vi tillsammans med viking line erbjuder kunderna gratis kryssning…
– Gratis?
– Öh…felsägning…jag menar ju…
– Hahaha…satana! Det är ju genialt. Vi säger gratis men höjer elpriserna!
– Ja…öh just det…det var så jag menade…
– Olsson, jag skriver upp dig på bonusprogrammet. Gå till ekonomi och ta ut en ny bil, och företagets guldkort. Am ex, funkar det?
– Oj…tack så mycket chefen!
– Bah…det är i alla fall elkunderna som betalar. Köp dig trött!

Eftersom jag inte kommer att utnjyttja detta så det betyder väl att jag kan dra av 300 från nästa räkning? De lär ju skicka påminnelse till inkasso snabbare än jag hinner säga skuldsanering…

…jävla idioter, och sitter riksskåpet Persson i teve och säger att elpriserna inte kommer att gå ned, utan att vi måste ändra våra elvanor. Heja Persson! Så jag som bor i ett mörkt jävla land ska släcka alla lampor så jag inget ser framöver för att såna som du i lugn och ro ska fortsätta plundra landet…

4 Replies to “Gratis är gott…”

  1. ja, släcka ner hela skiten så att vi blir deppiga och självmordsstatistiken ökar lavinartat! är det bra elpolitik? bra för ekonomin och tillväxten persson, vad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *