…Hizbollah. Folkhemsterrorister.

De håller oss alla fan i mig gisslan. Endast en jävla kassa som är öppen under rusning! Whats up with that? De vet att deras produkter suger, deras service är av ickeexisterande modell men på något avigt sätt verkar den fungera i alla fall. Eftersom vi står där i kön. Den enda. Krumryggade och mentalt rövknullade. En del av kassaköarna har så lite färg i ansiktet så att man tror att de går i svartvit. Det är som en surrealistisk vandring i filmens historia. Speciellt de människor som rör på munnen men där inget ljud kommer ut, det påminner mig om stumfilmens dagar.

En kväll i veckan snor de värdefulla minuter av mitt liv. Torsdagarna är coopdagar. Efter ett hett stalltips är det tydligen melodin för ett långt och lyckligt äktenskap.Det må vara så men coop gör allt i sina makt för att underminera relationen. Man urskiljer lätt amatörerna som parvis böljar igenom lokalerna. Proffsen delar upp sig och möts vid kassan. Jag och frugan har inte kommit dit än men kommer inom kort att skriva varsin lista som vi slaviskt ska följa. Allt för att ge coop så lite av vår tid som möjligt.

Köp 2 Dvd för 99, vrålar en avdelning. Vilken man vill inte hänga på den avdelningen?
Här har vi krysantemium 2 för 69 kr, skriker en annan avdelning. Vilken grönfingrad kvinna vill inte hänga där? Jag vet generaliseringar, so? Med följd att båda går omkring och är småsura…

Minuter jag kunde använda till näspetning, korsordslösning eller navelskådning (vilket har försvårats nämnvärt tack vare dessa köer, som leder till att jag svårt anfrett av leda och irritation köper alla dessa jävla “erbjudanden”, köp 3 kexchocklad för priset av 2, och friskt smaskar i mig härdat fett som lägger sig som en koagulerad kanelbulle kring min flyende midja). Vem ska ersätta mig för dem? Hur jävla många coop-poäng kan man ta med sig till nästa liv?

Och deras endast medlemmar-pris sen? Alltid bara på deras slaggprodukter. Duschkräm 9.90. Skitbilligt. Visst Bosse! Att det sen raspar av dig huden får man som medlem se som en bonus. Coops egna tortilla. Den lilla mexikan man har sig begår mental harakiri bara man går förbi disken.

Och så dessa förbannade jävla väg varan själv, tryck ut prislappen själv, packa vagnen själv, registera alla varor själv, gå till kassan själv för att…

… bli bemött som århundradets snattare. ”Vi har slumpmässig kontroll idag. Vill ni vara så vänlig att lägga alla varor på disken…”

*ggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh*

”Tack för att ni samarbetar med oss på Coop. Ha en bra dag och välkommen åter!”

Man morrar sig hela vägen till parkeringsplatsen för att finna att en riksidiot tycker att hans/hennes bil ska agera siamesisk tvilling till ens bil….

tack till vännen Izzy för rubrik och uppslag

8 Replies to “Coop är dagligvaruhandelns…”

 1. Jisses det är precis så här det ÄR!! Från och med nu ska vi ha två listor! Kommer väl aldrig kunna gå in där igen utan att fnittra runt och tänka på din beskrivning. Bra, nu har du gjort det roligare att storhandla också!

 2. fan.. jag kanske skulle ta o stanna borta ett tag till… Jag kommer få spel hemma. Eller inte. Ja djävlar vad det ska fikas! 🙂 Get prepared bro.

 3. Hahahahahahahahahahhahhahahahahahah… tårarna sprutar… jag har så ont imagen… kan inte sluta skratta… Vilken coop-studie! Mitt i prick! Vet inte om jag klarar att åka dit igen.
  Hahahahahahahahahaha…

 4. //Norman Fibbler hahaha…förmodligen skitstort men tror att frugan ryser vid tanken 😉

  Mamselamsen nybban? Då menar du coopet i liljeholmen. Mina barndomstrakter. Respekt!

  londongirl 2 listor är the shit! Men kom ihåg att skriva varorna i hämtordning, spar skitmycket tid…

  danne Kommer du ihåg när vi skulle coopa i bromma och det slutade med en back bira och en stereoanläggning från Onoff? Bästa coopet ever…

  Zipang fan va kul att du e tillbaka!

  Anna åhjo… det kommer du visst att göra…vi har inte så mpnga alternativ…Willys *ryser* och Ica Maxi *ryser dubbelt upp*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *