– jag är här nu!
– var är du?
– vid högtalarna!
– jag med!
– men jag ser inte dig!
– nu då jag vinkar!
– meh…vänta…
– ser du mig
– tare lungt jag kollar ju…
– men snabba på armen går av snart!
– där nu ser jag dig!
– jag med!
– jag kommer över!
– ok!
– hejdå!
– hedjå!

*klick*

Varför säger man “hejdå” i mobilen när man ser varandra?

Varför tar man fram sin mobil och kollar på den när grannens mobil ringer. Speciellt när man vet att man har en signal som man är ensam om i världen?

Varför svarar en del inte direkt i nallen, utan ska promt kolla på numret i minst 2 signaler. Vad är det som sker i den hjärnan?

Varför går en del med bluethoot-headsetet på hela tiden?

Varför är det aldrig någon som ringer mig…;)

6 Replies to “Mobila konstigheter…”

  1. Bäste Bror

    Det beror på att folk i gemen är kretiner vilka tro att de nått höjden av sofistikering genom inköpet av sin så kallade mobiltelefon. Männen medelst blåtandsattiraljerna är oftast personer vilka önskar de vore elitsoldater och således tror att de i dåligt ljus, med en stor portion god vilja, kan misstas för en sådan.

    Folk är inte så dumma som man tror – de är i regel dummare

  2. Fy fan, det kryper i mig när folk inte svarar direkt utan först tittar på numret. Det känns som att de tror att de är så oerhört viktiga så att de (och inte den som ringer) bestämmer när det är dags för en pratstund. Vedervärdigt! Jag tycker nästan lika illa om dessa nummertittare som folk som inte har någon vinnarinstinkt, alltså inte bryr sig om de vinner eller förlorar. Suck, nu blev jag agiterad. Räkna till tre Björn.

  3. och jag tillhör ytterligare en pinsam kategori – nämligen de som inte svarar alls. och det beror inte på någon som helst snobbism utan att jag aldrig fattar när det ringer. Folk tittar argt och uppfordrande på mig när det spelar i kavajfickan. och jag fattar slltid alldeles försent att det är min telefon som låter. och då är det så dags – för mitt svar brukar sammafalla med mobilsvaret går igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *