Läs med Readrunner

Ni trodde säkert det stod välling men oj så fel ni har…användarvänlig is the shit nuförtiden. Vi på Sugbloggen® har den stora äran att presentera som den första nonsensbloggen i världen ( hur stort är inte det?) läshjälpmedel för att öka inläsningshastigheten. I grymt samarbete med ReadRunner AB.

Nu kan du luta dig tillbaka och låta readrunner sköta skrollningen åt dig när du hänger här. En hand kan röra om i kaffekoppen och den andra kan peta näsan eller det du finner vara amusant.
Fan för en gångs skull kan man säga “luta dig tillbaka och njut”…

Vad är ReadRunner?

ReadRunner är en programvara som hjälper alla att läsa bättre och snabbare på dataskärm. Oavsett om du är en snabb läsare, normalläsare eller en person med läsproblem – hjälper ReadRunner dig att öka din läsförmåga.

Den patenterade programvaran täcker först texten med ett färglager, heltäckande eller transparant, och avtäcker det sedan i en flytande rörelse; pixel för pixel. Det finns stora möjligheter att göra personliga inställningar. Du kan:

 • Välja färg på bakgrunden, texten och ReadRunner
 • Transparens på ReadRunner
 • Automatisk scrollning
 • Paus efter skiljetecken, ny rad etc
 • Hastighet
 • Textstorlek
 • Olika fonter
 • Initial läshastighet

Så låt lättjan (the King av all utveckling) leda dig framåt i läsandet här på bloggen.

One Reply to “Sugbloggen goes vänlig…”

 1. Så omtänksamt av dig =)

  …Men man undrar ju lite vad för patent de talar om eftersom man både sett andra och utvecklat egna nästan identiska program för flera år sedan. Kanske dags att bring the heat down på Readrunner-syndikatet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *