…forts KAPITEL 12 eller Luther skaffar sig en flickvän

Hon tog mig i handen och ledde mig in i mitt pojkrum, fnös åt soffan, knuffade ned mig i sängen och förförde mig så att jag visste varken fram eller tillbaka. Vid ett par tillfällen kom jag på mig själv att jag hade glömt bort mitt eget namn. Hon visade mig att det visst fanns fler erogena zoner på min kropp än kvarteren kring lill Luther. Detta kan bara inte ske, och om det sker vem fan kommer att tro på detta, tänkte jag. Ingen jag känner kommer att tro på mig. Jag själv skulle inte ha trott på mig själv om jag hade försökt berätta detta för mig själv. Och då är jag själv en snubbe som jag litar på i allra högsta grad.

Jag vaknade upp dagen efter vid tolv och kollade runt i mitt rum och det fanns ingen där. Jag lyfte på täcket och kollade ned som om lille Luther skulle kunna berätta något för mig. Sin vana trogen ignorerade han mig totalt och låg hopvikt likt en liten larv och gav mig ett slött ögonkast, ungefär som om han ville säga “låt mig vara ifred, jag har huvudvärk”. Jag intalade mig att detta var en utav de bästa drömmar jag haft och klev upp ur sängen. Molly kunde gå och dra något luddigt och antikt över sig. Jävligt realistisk om inte annat, med tanke hur öm lille Luther var. Jag noterade att tapeterna var lite fuktiga och att mina krukväxter såg en aning genererade ut men det var inget bevis för att någonting faktiskt hade skett.

Jag hoppade in i mina kläder och smög ut i köket och till min oerhörda förvåning satt min mor och Kajsa över en kopp kaffe, och snackade om allt mellan himmel och jord. Min mor log emot mig ungefär som om hon hade vunnit en miljon och jag fattar idag varför hon verkade så lättad. Det visade sig att hon varit lite konfunderad över min totala brist av intresse för det täckta könet och att hon någonstans långt inne hade en liten George Michael vibb av sin son. Det vart ju aldrig något varaktigt med Irma och detta hade gnagt på min mor sedan dess. Vad jag aldrig riktigt klargjorde för min mor back in the day var det faktum att jag satsade allting på musiken och att tjejerna kom någonstans lång bort i periferin.

Min tanke var ju den att när jag blev den firade superstjärnan jag av ödet var förutbestämd att bli, skulle jag ha ett oräkneligt antal brudar hängandes efter mig. Detta visste inte min mor och det var därför hon var så lättad över att se en kvinna kliva ut ur mitt rum. En kvinna med rosiga kinder och blanka ögon. En tillfredställd ung dam.

Min mor var stolt över sin son. Det gick ett sus över landet. Luther hade haft sex. Fan killen kunde ju! Tapeterna i mitt rum var fuktiga på riktigt. Exibit A som man säger i amerikanska filmer. Det var inte inbillning. Fåglarna sjöng, solen sken och katten solade sig i gasset. Min mor kunde återigen se sina väninnor i ögonen vid frågan hur hennes barn mådde och om Luther hade skaffat en flicka eller så. Kajsa reste sig upp och sa att hon skulle ta en dusch och gav mig en puss på munnen. Hon sade också att hon måste hem men att vi skulle ses senare.

Jag befann mig fortfarande i ett tillstånd fullt av chock. Jag visste inte vad som riktigt skedde runt omkring mig. Var vi ihop? Och i sådana fall när blev vi det? Räcker det att man sticker in lill Luther in i en kvinna så är man typ förlovad. Vad var det som egentligen skedde. Hallå? Morsan min ordnade den bästa frukost jag någonsin har ätit och pysslade om mig och gav mig ett par hundra om vi skulle ut under kvällen. Jag åt slött de stekta äggen som smalt i min mun och stoppade med en disträ åtbörd ned hundralapparna i byxfickan. Med ett mummel om att jag skulle ta en promenad tog jag adjö av morsan och stack över till min kamrat Linus.

Jag hann inte mer än kliva in i Linus lägenhet förrän han utbrast:

– Grattis gamle vän!
– Öh…va, sade jag.
– Försök inte. Jag ser att du har bedrivit älskog, man kan också säga pippat, eller om man så vill knullat, en del säger haft sex, medan andra tycker om uttrycket tömt, somliga föredrar gnidit kött, medan det finns de fåtal som gillar talesättet stargate, eller haft närkontakt av den fjärde graden, eller på amerikanska bumpat och grindat. Jag själv tycker bäst om satt på och på god andra plats kommer hängt in den etc…etc. Berätta gamle vän. Och än en gång grattis!, sade han och dunkade mig i ryggen.
– Hur fan vet du detta?, undrade jag.
– De glansiga ögonen, den darriga gången, det rufsiga håret, de enorma påsarna under ögonen, sugmärket som är lika stort som norra Senegal och den omisskännliga doften av kön som osar runt dig. Vad är det för fel på en dusch…är en fråga som stilla flankerar förbi min något omtumlade hjärna, sade Linus och rynkade på näsan tändandes en cigg. Allt i en rörelse.
– Visst fan jag hann inte duscha ju, sade jag som slagen av en tanke.
– Det blir så när man sover bortamatch ibland, sade vännen Linus ungefär som om han vore någon sorts expert på bortasex.
– Nä jag sov faktiskt hemma och hade grym sex i natt i min säng faktiskt, sade jag och tog tacksamt emot ciggen som Linus räckte mig.
– Berätta allt och uteslut inga detaljer. Jag ser att du lider av den stora massiva ångest som man alltid erfar dagen efter det stora uttömmandet. Berätta för mig så skall jag se vad för råd jag kan ge dig, gamle vän, sade Linus och öppnade fönstret på ett signifikativt sätt som jag inte kunde missförstå.

Han tyckte uppenbarligen att det luktade för mycket gammal sex runt omkring hans vän och hade svårt med att utstå doften från mötet mellan en man och en kvinna dagen innan dagen efter så att säga. Så jag berättade allting och jag såg till min fasa att den gode vännen hade svårt att tro på min historia. Va fan jag själv hade svårt att tro det själv! Det var här Linus sade att om detta är sant så ring henne och boka träff. Jag kom på mig själv sägandes att jag inte hade hennes nummer och fann mig stå inför Linus skeptiska blick. Ungefär som om han ville säga “gamle vän, du behöver inte ljuga för mig, fan vi är ju polare och nästan som bröder”. Jag droppade allting och sade till honom att jag hade fått ett par kalla hundringar av morsan och att vi istället skulle gå ut och ta en bärs. Detta var mer hans i linje med hans filosofi.

Jag lånade hans dusch och en t-shirt som hade ett makabert tryck för något tennisföretag och vi softade ut och tog ett par softa sensommarkvällsöl. Vi blev ganska packade och vid tiotiden på kvällen skildes vi åt som goda vänner och Linus fick mig att lova att aldrig berätta detta för någon, för om han, Linus inte kunde tro att detta var sant hur skulle då de andra polarna reagera? Jag löftade, har ett vagt minne att jag gjorde scouttecknet och drog mig hemåt. När jag kommer hem hör jag att det sitter folk i köket och skrattar och har sig. Jag går in dit för att hälsa i tron att det är vänner till min mor och tappar nästan hakan när jag ser Kajsa sitta där fräschare än någonsin med morsan och syrran.

– Öh…äh…hej, säger jag febrilt letande efter ett coolt ansiktsuttryck.
– Älskling, utbrister Kajsa och kastar sig i min famn.

Så som man ser sköna väna brudar göra i svartvita filmer från förr. Jag kände mig som Bogart. Hade jag haft en cigg så hade illusionen varit perfekt, tyvärr rökte jag inte framför min mor av någon missriktad respekt. Som sagt, Kajsa kysste mig och jag såg i ögonvrån hur min mor stolt knäppte händerna som om hon bad en stilla tacksam bön till tjommen där uppe att hennes son inte var lagd åt Jonas Gardell hållet till. Det verkar som om hon bad en likadan stilla tacksam bön till samme man att den som hennes son stod och kysste inte var Jonas Gardell. Även jag själv skickade en stilla tacksam tanke uppåt att det inte var Jonas Gardell jag stod och kysste. Kajsa å sin tur verkade vara glad att hon inte var Jonas Gardell. Å andra sidan hade hon nog velat vara Jonas Gardell om jag hade varit lagd åt det hållet. Det verkar som om jag befann mig i ett rum fullt av glädje över att Jonas Gardell inte var bland de närvarande. Frågade man Jonte är förmodligen han ganska glad över att han inte var där denna dag.

Följ den rafflande fortsättningen imorgon…

5 Replies to “Bitter…Jag? Ähhh!!! del 22”

  1. Det är någe med vissa. Som alltid klurar ut att man pippat. På bussen kan de stå, och liksom vädra sig till en. Och med blicken peka DU DIN JÄVEL.

  2. londongirl fan va kul. du vet väl att min andel är rätt så modest…en fika och vi är i hamn 😉

    Torvilde precis. det är som om man vore genomskinlig…läskiga typer det där…välkommen hit btw;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *