…forts KAPITEL 12 eller Luther skaffar sig en flickvän

Det hela började med att jag och min syster bestämde oss för att fika en fredag efter jobbet inne i Kungsan. Det var fullsatt överallt och vi såg två tjejer som satt vid ett bord så jag gick fram till dem och frågade om det fanns plats för mig och min syster där och de sade visst varsågoda och pekade på de två lediga stolarna. Hur som haver så satt vi där och snackade, jag och min syster för oss själva och dessa främmande flickor snackade för sig själva. Vid ett tillfälle råkade jag snappa upp att de snackade om filosofi och jag hade precis börjat filosofera lite på hobbynivå så jag kunde inte motstå att fråga dem vad de snackade om. Vi började konversera med varandra och det visade sig att vi hade en del gemensamma vänner och gick på samma klubbar. Tjejerna hette Anita och Kajsa och hela tiden som vi satt där och snackade satt Kajsa och glodde på mig.

Vid denna tid var jag ganska så osäker på om jag hade tjejtycke. Och eftersom jag inte hade fått de tjejer jag var kär i förr, trodde jag att hon glodde på mig för att hon tyckte jag var ful eller så. Alternativt att hon tyckte att min näsa hade passat bättre på ett större ansikte, i storleksklassen Runar Söörgard. Och om hon tyckte att jag var snygg så sade den minimala självkänsla som jag hade vid denna period i mitt liv att hon då måste vara sinnesslö eller lida av grava synbesvär. Och vem fan ville vara ihop med en tjej som hade lika mycket intellekt som en efterbliven sjöhäst eller som såg mig lika mycket som Stevie Wonder skulle göra en mörk natt i ett mörkt rum. Efter ett par timmars pratande skildes vi åt och jag och syster min for hem.

Syrrans bästa polare skulle komma hem till oss senare på kvällen och sova hos oss för att hennes pappa var bortrest. Jag hade ingen lust att gå ut så jag satt med dem och kollade på video. Vi tittade på Sixteen Candles med Molly Ringwald. En av världshistoriens mest underskattade filmer. Eller menar jag minst överskattade? Molly är ju skyldig till en och en annan ofrivillig, under en djup sömn framkallad nattlig ejukalation. När reklamen sade mmm… marabou, tänkte jag mmm… molly.

Vid elvatiden på kvällen ringde det på dörren och jag frågade min syster om det skulle komma någon kompis till dem varpå hon svarade, inte vad hon vet. Vår mor var på någon fest så hon skulle inte komma hem förrän sent på morgonen. Jag gick fram till dörren och frågade genom dörrbladet vem det var och hörde till min förvåning en kvinnlig stämma säga “det är jag, Kajsa”. Vi hade inget titthål. Jag öppnar dörren och där stod Kajsa, med en flaska vin i en påse och undrade om hon fick komma in.

Vad kunde jag säga?

Hon klev in och vi tog oss in till köket. Jag frågade henne vad hon gjorde där och hur hon visste var jag bodde. Det visade sig att hon hade suttit kvar med sin väninna borta i Kungsan och blivit total kär i mig. De hade rådslagit och satt sig och druckit vin och kommit fram till att det bästa hon( Kajsa) kunde göra var att ringa runt lite bland sina polare för att få min adress. Sagt och gjort. De hade åkt hem till Anita som bodde bara ett par tunnelbanestationer ifrån mig och peppat upp Kajsa medelst ett par jamare. Och inga mjuka huskattmjaus eller så utan vi snackar lejonvarianten. Istället för Whiskas valde hon Djungelvrål som motivator. Jag var tvungen att försöka smälta detta och bad henne göra sig hemmastadd. Jag gav henne en vinöppnare och två glas och bad henne hälla upp medan jag skulle kolla en pryl. Jag sprang in i toaletten och ställde mig att begrunda det ansiktet som jag hade blivit ganska bekant med nu. Svårt liksom. Jag såg ingenting speciellt som skulle kunna få en väldigt vacker tjej att göra dessa konstigheter, för hon var så snygg så att klockan gick några sekunder fortare.

Jag menar hur normalt är det att en tjej åkte hem till en vilt främmande kille klockan elva en fredag kväll med ett par groggar i trosorna samt ytterligare en flaska med sig i handen för att säkerställa uppmjukningen och blodtillförseln till det nedre organet, samt vältningen av offret? Fast jag hade gått igång på ett glas mineralvatten om det vankades sex. Jag var inte nödbedd vid denna tid i mitt liv. Eller jag är inte nödbedd alls vid någon fas av mitt liv. Det kanske låter stort, men även för all framtid som komma skall kommer jag inte att var nödbedd.

Vad ville hon mig?

Jag skickade in min syster och hennes väninna att gå och lägga sig och tog vardagsrummet i besittning och sade till Kajsa att vi kunde kolla video eller så. Hon accepterade och vi började tömma vinaren hon hade med sig. Filmen? Som om jag ens noterade den. Min tanke var den att hon visst kunde få softa här ett tag men att hon skulle hem med den sista tunnelbanan. Det var inte hennes plan visade det sig. Vid typ två på natten frågade jag henne var hon bodde någonstans lite finkänsligt implicerandes att nu var det nog dags att tänka på refrängen. Hon sade att hon bodde i Vällingby.

– Ahh… sade jag hur hade du tänkt komma hem… taxi eller…?, undrade jag.
– Jag tänkte sova här hos dig sade hon.

Jag blev helt ställd och sade att visst det går bra om du kan tänka dig att sova på soffan. Då lutade hon sig fram emot mig och tittade mig djupt i ögonen med sina gröna ögon och sade “min plan är att vi skall sova i samma säng när vi har älskat färdigt…”

Följ den rafflande fortsättningen nästa vecka…

3 Replies to “Bitter…Jag? Ähhh!!! del 21”

  1. Men hallå!! Nu har jag ju fastnat! Nästa vecka? massa lång tid fram tills dess..
    Du skriver så bra så man blir avundsjuk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *