Vart tog musiken i MTV vägen? Vad står “m” för i MTV? För musik kan det ju inte vara längre. Det är bara äta bajs, gifta sig, karriär för idioter och en massa dysfunktionella familjer och puckon där. Jag vill ha tillbaka Ray. Det var tider det.

Och Discovery sen…var är naturprogrammen? Stora maskiner, kriminella dårar, två efterblivna lallare som har för mycket fritid och för stor budget. Vafan jag vill se lejonen på savannen jaga antilooper.

Hur mycket reklam får tv4 sända. Är det obegränsat nu för tiden? Varenda jävla gång de kör film är det bryt i 3 minuter för nyheterna, eller richard sjöbergs jävla program, sen är det minst 5 min reklam, sen är det minst 3 minuter till med grys korsordshistoria och reklam igen för nyhterna. Och när väl filmen börjar har man tappat intresse, plot och undrar varför reklamen avbröts.

Hela den jävla kanalen känns bara som en lång kommunikationslänk för kapitalet rakt in hos varenda familj.

Även riksteve har slutat säga “programmet presenterades…”. Nu heter det “Programmet SPONSRADES av”. Varför ska då jag betala tevelicens…när aftonbladet presenterar vm, marabou hästridning, brio barnprogrammen osv…

11 Replies to “Dumheter på burk”

 1. Skaffa animal planet istället! Där finns djuren precis jämt. Ang mtv så är det väl lika bra att de inte spelar nån musik längre, skiten som spelas på ztv gör ju ingen glad. Jag börjar misstänka att jag (och kanske du?) har inträtt i vuxenvärlden och att det bara är en mindre tidsfråga innan vi börjar muttra om dunkadunkamusik och om hur bra det var förr 😉

 2. Yes, TV idag är inte vad det brukade vara. Numera hyr jag faktiskt naturfilmer, trots att jag har både Discovery och National geographic. Stor skam!

 3. frollen hell…yeah 😉

  La Reina dunkadunka…behöver jag säga mer än att jag är en sucker för p1 nuförtiden?

  Japaneseviking haha…min polare kom hem på fyllan en gång. kickade igång köpteve och beställde hem så gör smådjuren. han fattade ingen när skiten kom en vecka senare…men idag rullar bandet fint för ungarna gillar det. NG är en fet tidning som jag läser så fort jag kan.

  zoowie alternativet är att hänga i skogen…och där är det redan ockuperat av allsköns ohemula djur;)

  suratanten…finns det något på tv som görs rätt?

  Lunatrixx man e ju ledig och då kommer tevetarmen igång igen…ser fram emot arbete igen.

  Mamselamsen…ojdå…nu är inte jag med 😉

 4. Jag satt precis och tänkte på den grejem med MTV. Undrar om dagens ungdom vet vad M:et står för… Bara massa pungbrännatprogram… skit-TV!

 5. Jag har Discovery mix. Jättebra, man får en blandning av “vanliga Discovery”, Discovery Science, Discovery Civilisation och Animal Planet. Jäkligt surt bara när programmen bryts mitt i.

 6. Skogen!?!
  När det finns bardiskar…du vet såna där man kan hänga på,trevliga pojkar å vackra damer…ååh massor med sprit…å inga ödlor utan ben…jo kanske en och annan…med ben…men va faan, man kan ju inte få allt 😮

  Smutt(hahaha) som fan!
  Tjing /Zoowie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *