Vad är det med människor som inte förstår att de inte kommer fram fortare för att de knuffar mig i ryggen? Jag står också i kö. Kön där den långsammaste levande varelsen någonsin levt och som lätt skulle ge sengångare en match trrots att sengångaren fick försprång på minus 24 timmar.

Vad är problemet? Hämta paketet. Kollla leget. Stämpla avin och sedan next liksom…

Varför ska det alltid vara en spontan lokal konferens varenda gång jag ska hämta ut ett paket. Och varför ska alltid kötthuvudet i kassan bredvid ha assistans av mongot i min kassa? Och varför är alltid mynten slut i den kassa jag står i…så att jag får växel på 18 kr i femtioöringar?

En annan sugning är de plötsliga interventionerna som glider in från flanken och bara ska ställa en fråga. Vadå satte jag på mig min osylinga mannen kostymen idag? Varför frågar du inte mig? Ser du inte att mr efterbliven har fullt sjå med att inte serva mig…vad får dig att tro att han ska släppa allt han lärt sig och plötsligt bli tillgänglig?

5 Replies to “Kassa tankar….”

 1. att vara transparent är fan ingen lek.
  jag är också ganska osynlig ibland.

  på puben kan folk stanna framför mig och stå och glo på duken en stund , mitt i min väg…..

 2. jag har oxå en sån kostym. enda problemet är att den verkar leva sitt get liv och hoppar på mig utan att jag vet om det. den tar även bort min röst verkar det som. Åtminstone när jag talar med min son….

 3. Säkert samma människor som tutar när man står i bilkö… Nu jävlar ska vi få den här kön att röra på sig.
  Mm, jättebra idé.

 4. Jag tutat jämt! 🙂 Fast här i Guatemala så är det ända sättet att överleva i trafiken. Hur som helst så tror jag att själva poängen med knuffandet och trängandet i körer är att få tiden att gå. Om man inte hade nått o irritera sig på och reagera mot, hur kul skulle det vara då? Fan steffe, du skulle förbannad på ledan. Det tröstlösa i att det alltid går långsamt att göra tråkiga grejer. Per definition liksom. Nääää då är det allt bättre att ha någon att bli förbannad på så tiden går lite fortare. 🙂

 5. El_Pedro och de enda gångerna man vill vara osynlig läs: damernas bastu mm…ja då syns man som om man extraknäckte som en jävla fyr liksom…;)

  smultronpaj ah… du har super de lux varianten. jag har bara den billiga claes ohlson kopian. än så länge ser min som mig…tror jag 😉

  Skogan eller de som vrider sin bil lite mellan filerna ungefär som om bara för att de ser orsaken till kön så kommer den att försvinna…

  danne jag skulle bli sur om du inte tutade jämt. för övrigt så har du rätt…ha! känn på den du. oväntat va!

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *