BredBandsBolaget eller vilket annat skitbolag som du har en biff med.

När du får räkningen använder du inte OCR-numret eller skriver avsändare. In på posten och betala över disk (ok lite dyrare men hang on, det smutta kommer strax). Se till att du får kvitto. Chilla o vänta på påminnelse. När den kommer ringer du upp och berättar att du redan betalat den.
– Vi kan inte se det här.
– Ja, jag har i alla fall kvitto på att den är inbetald på Svensk Kass Service. Hör du hur den prasslar?
– Men har du använt OCR-numret?
– Nope!
– Men det måste man!
– Måste man?
– Ja…hur ska vi annars veta vem som har betalat?
– Inte mitt problem va?
– Ja men det här är merarbete för oss och dyrare.
– Verkar jag bry mig?
– Men tänk om alla gjorde så?
– Visst vore det vackert?

*pip*

– Det där pipet, innebär det att jag nu officellt har graderats upp till en pain in the ass kund?
– Vi har då sannerligen inte ett sådant system!
– Ja ja…och Gud skiter inte. Jag ger mig inte innan jag tar toptäten på fucker-upp listan hos er!
– Men…
– Sorry men jag har inte tid. Måste fundera ut nya sätt att få er att släppa mig utan 3 månaders rövknullsuppsägningstid. Jag kan faxa kvittokopia till er. Och givetvis makulerar ni påminnelseräkningen och straffavgiften! Vilket nummer ska jag faxa det till?
– Suck…fax numret är…

För de som undrar…ja jag har en beef med skitbolaget BBB!

Bonus: jag har lite uppslag på modemåterlämningen, nybeställning på abbonemang hos dem samt annat mysigt småhyss…mohihi.

Det kommer mer…Another cliffhanger. Shit ska nog döpa om bloggen till Cliffhanger, Ciff Barnes kanske egentligen är mer beskrivande. Man får ju leta efter en större tillvarohaverist. Men jag aspirerar på den posten…

17 Replies to “Bonus hämnd på BBB…”

 1. men lilla gubben. BBB har verkligen sårat dig vid nåt tillfälle, det märks tydligt. Behöver du en axel att gråta ut emot eller räcker det med dina egna hämndaktioner?

 2. smultis märker du att du har varit på förhandsvisning?

  först av alla dagen innan.så stort.

  nä BBB är jag bara smyglack på…du ska se mina vendettor mot IKEA och Telia…det är blodhämdsvarning där

  hahaha

 3. Vem fan har inte blivit sodomerad av BBB? Jag var en glad och lycklig Bostreamkund en gång i tiden, och ända sedan uppköpet har jag blivit körd i ändan av BBB varje steg på vägen. Bortglömda flyttar, nedgraderingar till bibehållet fullpris och mina koppartåtar överflyttade till en vilt främmande människa som inte hade abonnemang hos _någon_. (Vilket inte kan skyllas på Skanova, det var fel på arbetsordern från BBB, och det tog tre veckor innan en tekniker behagade infinna sig som hade kunde inse att det kvittade ifall det var var perfekt brusfritt inkopplat, när de var till fel nummer).

  Såfort jag fixat abb på 10MBit-hålet i väggen i min nya lägenhet så flyr jag som fågeln, trots att det är Telia som står för det.

  Det är jävligt illa, när Telia blir ett alternativ.

 4. Gött!
  Du inspirerar verkligen… bara för att kollaupp det hela var jag inne och snurrade på BBB:s sajt… snacka om att jag nästan självantände. Fick iväg följande depech i ett “kontaktformulär”

  Fick för ngn månad sen ett nytt modem…schysst… men vad är dealen?

  Ser nu att ni frontar o lockar med trådlösa modem..

  Hur kommer det sig att jag (trogen kunde i mer än 5 år f d Bostream) skall stå utanför denna ynnest?

  Som läget är nu är jag en five-time-looser som kund hos er.

  Jag betalar 399:- i månaden för trådad modemanslutning…och ni lockar nya med trådlöst – dessutom 50:- billigare.

  Det är Sverkervarning inkl soptunna stämpat i pannan på er.

 5. Kapten Napalm ;)…frågan är om jag ska ha cape eller inte…

  och what about coolt superhjältenamn?
  sugmannen
  jidderpojken
  bråkstaken….?

  sockerdricka “spikig stör”…men gör inte det ont 😉

  hehe…

  tegelfiske “Det är jävligt illa, när Telia blir ett alternativ.” eller hur…jag har fått krypa till korset och bönat och bett telia om att få återkomma…vi får se om de har glömt min beef med dem från förr.

  Men BBB …de skyller allt på skanova eller på användaren

  Japaneseviking va glad att du slipper skiten i Japan. Frågan är om jag inte ska emigrera bara för att liksom…

  – mr.stefan why you wanna leave sweden
  – i´m haunted by BBB
  – oh…here is your permanet c-ship

  😉

  smultronpaj va igen?…snart får du betala…öh…bloggtull.

  haha

  kramtilbaka

  Nemo samt att de idag inte har bindningstid…så när en trogen gammal kund vill byta fuckar de med en…vafan om inte jag mfl hade stött dem i början hade de inte haft någon v-samhet whatsoever…men mitt patos är att ge dem så mycket skitreklam de bara kan få för 3-månaders rövknull av mig.

 6. Kung!
  Imponerande kreativitet – å inte så lite avundsjuk blir jag på ditt sätt att skriva.

 7. Oh, du är lovely. Marry me? fast jag måste erkänna att jag har BBB som leverantörer, men min brf har en schysst deal, så jag får både fiber och telefoni för 150 pix i månaden och det dras på hyran. Men om dom börjar fitta sig med mig så ska jag använda mig av dina knep =)

 8. MissPezzimizt det kommer mer som man säger…hohoho

  Lars Olofsson Hej och välkommen. Tack så mycket alltid lika kul att få höra sådant.

  Jag e inte som de här svåra bloggarna som skriver för sig själva och skiter i besökare och bla bla bla….om så vore skulle jag sitta och plita ned skiten i ett anteckningsblock 😉

  Grolsch man tackar här med. se ovan, it goes till dig med 🙂

  Mattias Jönsson 🙂 dig med se ovan under kommentar till Lars

  Antira ser du? du får skiten för 150 kalla i månaden. jag betalar 419 och det funkar inte…

  mina metoder är dina metoder;)

 9. Well. Jag hade en del fantastiska gräl när jag skulle ansluta mig. Sen dess har jag inte orkat bry mig. Har liksom accepterat att det inte funkar tillfredsställande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *