Hem till mustasch.

På grund av akut kris i förhållandet måste VM-muschen ut.

Välvårdad. Det finns de som anser den till och med snygg. Sällskaplig. Kramgo. Fin att se på. Passar till det mesta. Gillar att gå långa promenader. Någon att hålla i när det stormar. Full av överraskningar. Generös. Delar glatt med sig av rester från gårdagens middag. Kliar inte längre.

349 kr. Värsta klippet!

Kan även tänka mig ett byte. Navkaplsar till en Volvo 240 är helt ok.

9 Replies to “Sökes…”

 1. Hahaha…
  Jag sneglar mot karlen och försöker föreställa mig honom i din försäljnings-hårboll… men vet i tusan!!

  Det vore kanske värt att köpa den…. rama in och sätta upp på väggen… som ett segertecken för 1 kvinna (över envisa vm-männen) här i världen, tål ju att stoltsera med…. jag ska fundera… hör av mig igen… *fnizz*

 2. Jag har en pojkvän som odlade mustasch en gång. Jag känner igen det där med akut kris i förhållandet. Däremot känner jag inte igen så mycket från “Välvårdad. Det finns de som anser den till och med snygg. Sällskaplig. Kramgo. Fin att se på. Passar till det mesta. Gillar att gå långa promenader. Någon att hålla i när det stormar. Full av överraskningar. Generös. Delar glatt med sig av rester från gårdagens middag. Kliar inte längre.”…..

 3. Jag kan ta emot den. Men bara om du tar emot mina rygghårstrån. 😉 Jag har väntat och väntat på att det ska bli trendigt med ryggmatta, men nu har jag fan tröttnat på att trendmaffian aldrig tar sitt förnuft till fånga.

 4. till alla

  ha ha haha haaaa…

  muschen fick respit. kvar till torsdagsmatchen. torskar Sve då söker jag medborgarskap i Berlin, och då måste man ha musche.

  blivit värsta polaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *