Men va fan! Är det något som inte är VM-markat nu förtiden?

TV4 har nu fått hybris och kallar sig för VM-kanalen. Och på ettan får man se riksjonen kicka fotboll.

Axa har gjort en VM-macka. På SIBA kan man få en tv gratis om Sverige vinner VM – fat chans. OK jag odlar VM-musche för att stötta bollklubben. No doubt about that (och ja… jag är en av dessa som blandar engelska med svenska…I dont give a skit). Men inte fan kallar jag mig för VM-Steffo. Bloggen heter det den heter. Inte VM-bloggen.

Till syvende och sist är det bara 22 halvidioter som jagar en boll fram och tillbaka. Mer än så är det inte. En och en annan av dem gör ett soft trick med bollen och med tanke på att man har lika mycket bollsinne som ett kvinnligt 6:e sinne kan man inte bli annat än impad av dem. Men att därifrån gå till och kalla mig för VM-steffe är till och med i min värld en smula magstarkt.

Någon jävla obskyr mobilleverantör gör reklam för att man ska kolla på VM-målen, sekunder efter de att de skett på sin mobil. Men vänta lite är inte tanken med VM på teve att man ska se nätningen i realtid?

Vad kommer next?

VM-frissa…, kom till Saxat oc klippt och klipp till dig en VM-frissa. Du kan välja mellan Zlatan Zunday, Mellbergs käck-gosse-look, Hård Ljungberg eller vara lite crazy och välja Källströmsvild.

VM-Toapapper…,torka dig i arschlet med motståndarlagets spelare (lite vodoo över det hela)…

Libresse VM-binda…, när du inte vill smita ifrån den spännade matchen. Det suger inte bara upp det blå utan även det gula. Du kan inte bli mer garderad…

VM-vademekum…, borsta med oss, släpp loss Ronaldinhon i dig…

Gillettes VM-rakhyvel – tar bara skägget men lämnar kvar staschen ( i och för sig en jävligt bra idé…hmm. Var la jag nu telefonumret till patentverket…)

VM-tofflor
VM-kaffe
VM-Vänner special
VM-pimp my ride…

21 Replies to “Väldigt Mycke VM nu”

 1. “Någon jävla obskyr mobilleverantör gör reklam för att man ska kolla på VM-målen, sekunder efter de att de skett på sin mobil. Men vänta lite är inte tanken med VM på teve att man ska se nätningen i realtid?

  Vad kommer next?”

  Vad kommer next? Det dummaste är redan gjort. Eurosport brukar köra veckans snyggaste mål från ligorna i Europa i riktigt kackig data-animationsvariant, stelt och fullständigt orealistiskt. Bara fulare, sämre och totalt meningslöst!

 2. Totalt meningslöst ey?
  Jag gillar det , för det är så otippat att någon skulle sätta sig och “animera” hur målet gick till 🙂

  plus att jag älskar att slökolla på skärp på tv.

  Men Stefan du har ju en guldide´ med VM-toappret. Handmåla några rullar och dela ut freebees med reklam om ditt “företag” och vips så blir du mångmiljonär.

 3. Fan Stefan, vad tidigt du var uppe på självaste helgdagen och skrev. Men du missade tiden för inlägget med 4 minuter. Jag syftar självklart på kl 06.06, idag 060606.

 4. Ehh…W..hur tänkte jag nu 😮
  Men det är ju estetiskt snyggare. Men OK, VM ska det ju va då…

  Tjoo! från Z igen.

 5. el mango wtf…el_pedro snodde min replay på detta…

  jag vill sova då men guldklimpen tycker att jag ska upp då. Så jag stapplar upp o leker med honom fram tills han vill ta en nap igen klockan 07.30. Men trust men jag ska hämnas när han blir en tonåring. Dammsuga klockan 07.00 på lördagsmorgnar…mohaha. Och när han flyttar hemifrån ska jag droppa förbi klockan 05.00 för vi ska ut o pilka torsk eller något annat ohemult…

  el_pedro men va fan jag vill inte att folk ska torka sig i röven med mitt företagsnamn på…hur fräscht skulle det kännas?

  vadå skull slogan vara? “pain in the ass? ring oss vi torkar bort alles…utan att knussla”

  SixesAndSevens trams? nä hä du..sport är blodigt allvar…varför tror du annars att allt får ge vika för sporten på teve…;)

  det är också en grej som jag planerar att attackera…soon in a blog near you…

  antira men jösses…så enkelt. så genialt! Och framför allt skulle bollen få det en smula mindre stressigt. Hur kul är det att veta att 44 fötter är på jakt efter en?

  anonymous/Zowwie Vm är king…men när AXA gör en VM macka…hallå liksom.

  suratanten mikebike drog in mig i denna lilla rörelse…börjar jag tjäna pengar så kommer han att leja gbg-maffian att jag ned mig och raka av mig skägget 😉

 6. Men Stefan och El Pedro, ni får ta och kolla in de där animationerna, de visas sist i programmet “Eurogoals”. De är sjukt dåligt gjorda. Kolla så förstår ni mig.

  “Ohemult” är ett ord som inte kan användas för mycket. Det är rätt, don´t get mad, get even, som jag brukar säga. Det är bara att ge igen när han minst anar det. 🙂

 7. Jag måste faktiskt få länka till en sån här barmhärtig samarit som sprider den negativa energin över bloggvärlden.

  May I?
  Pretty fucking please?

 8. peter fett tack. kung!

  Hör ni det? Snart är det dags för steffos rike – gratis SL och gratis ballonger till alla barn

  maoha

 9. galatea wtf…fan vad jag gillar förkortningar som dessa…öh..nåväl va fan måste man fråga sådant? Shit då har jag några mail jag måste skicka…thi hi.

  Skämt åtsido. Visst kan du länka till mig. Skitkul.Välkommish som en del säger;)

 10. Stefan, jag KAN inte slita mig från denna sidan! Bra, med tanke på att jag INTE kommer att titta på VM…;) /Petra

 11. thinkerbell “annars ber jag om ursäkt för att jag spammar och skräpar ner. “…räddar dig från att jag tar ett samtal med Hämndens Timme om hur vi ska lösa thinkerbell-situationen..mo ho;)

  Skön bild, btw, men en knuten näve hade gjort “det”!

 12. shit, vilken lynnig en du är! från bloggbästis till kandidat i Hämndens Timme bara sådär.

  buhu, snälla kan inte du svara på min utmaning jag skickade dig för ett tag sen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *