Kan någon förklara för mig varför man alltid är för ung eller bor i fel ort när det gäller fru Fortunas val av kandidat till den feta höga vinsten på tex Bingolotto eller för all del Lotto? och varför är de som vinner allid en Dagny, Astrid eller Bengt-Olof. Och varför ska de alltid bara fixa lite på garaget och spara lite till barnbarnen. Varför är man aldrig barnbarn till dem?

-5 miljoner jo jo, det var inte illa!
-nä men vad trevligt
-vad ska du göra med pengarna
-jo det finns alltid lite hål att fyllla.
-he he… men kan du ge ett exempel till tittarna
-mja…kanske fixa lite på garaget
-är det allt?
-…ja så har jag alltid drömt om att åka till Mallorca, kanske blir det av nu.
-ja ha ha ha….kära publik, nästa gång kanske är det du som sitter här. Gå in på texteve sidan..

*zap*

– Haha Steffe. 10 miljoner!
– Shit! Så nära 50 mille. Helvete oxå. Nåja…från o med nu vill jag tituleras mr Multi.
– Öh..
– Yes siroba. Och sätt lite fart med checkskrivandet va? Platser att bevista och prylar att tjacka.
– Haha..men vad kommer att hända nu?
– Tror du att jag har tid att sitta här och slösa värdefulla rika minuter med dig. I mitt pre 10 mille liv, så skulle du och jag vara värsta polarna, men som det är nu…Sätt fart hala fram bläckpennan och beställ en limo. Måste gitta vidare. Yo! Danne,Stu, Izzy om ni kollar möt mig på Spy Bar. Vi syns där om en kvart.
– Ja…kära publik, nästa gång kan det vara du som…
– Kan du ta det där senare? Jag måste dra nu.

*zap*

När det gäller hål att fylla finns det i undertecknads liv Grand Canyon-aktiga hål att fylla. Det finns ett par sköna hål av Svarta hål magnitud när det kommer till festandet. Och sist men inte minst de resor som jag skulle göra med för 10 mille på kontot skulle inte vara till Mallis. Eventuellt skulle jag köpa Mallis bara för att göra det till min privata resort, men thats about it liksom…men tittar fru Fortuna på mig för det? Fan man skulle kunna tro att man är den blinda fläcken i hennes liv.

Inte för att jag någonsin har spelat på bingolotto ( och det kanske är där en del av problemet är…) men är det för mycket begärt att Fortuna ska kasta ett getöga åt ens håll till och bara rucka en smula på reglerna? Inte mycket men smyga över ett par mille på kontot. Och ville hon ha del av vinsten är inte jag den som inte är den. Ge mig bara kontonumret och vi har en deal.

Nu är det säker någon jävel som säger att du bara är avundsjuk. Att du inte kan unna dem att vinna lite pengar på ålderns höst.
Ja, jag är ju det! Och nej, va fan de har ju en foten inklusive delar av vaderna i graven redan. Vad ska de med ett par miljoner till?

Och bara för att jävlas med en så är det alltid minst en arbetslös lallare som lyckas vinna 38 mille på joker…bara för att liksom. Så att den lilla faktorn som styrs av “kanske-är-det-min-tur-nästa-gång-genen” hålls vid liv medelst konstgjord andning…

12 Replies to “5 miljoner skäl till avundsjuka…”

 1. Bingolotto nu igen?! Blev du inte tillräckligt sågad förra gången?
  Vänta var är min telefon….Radera Stefan GSM? OK, Radera profil: Stefan GSM? OK. Stefan hem > Ljudlös Spara

 2. För mig är det bara en tisdfråga. Snart vinner jag storkovan. Inte OM utan NÄR, alltså… Att jag inte spelar på nåt och aldrig köper lotter hör liksom inte hit. 🙂

 3. sturay *fnitter* jag har bytt mobil ma ha ha ha

  suratanten varför tror alla att jag tittat på bingolotto?

  garbozita är det sant? flyga över GC måste vara rätt coolt. Själv har jag bara hängt över kanten i ett svagt dumdrisigt ögonblick…

  alexzande äntligen en som förstår 😉 att jag inte pratar om bingolotto. utan den ohemlua jävla fru Fortuna.

  la reina nja..tie mille kanske inte räcker hela vägen…man drömma kan man väl 😉

  el mango damn! precis det jag snackar om. stå där och se vilsen i pannkaka ut.

  SixesAndSevens har jag sagt att du är en jävligt nice person förresten *vink vink*

 4. fet prettovarning på denna kommentar…

  Jag tror fru fortuna log brett och skänkte dig massor med rikedom, det ser man ju i din humor och ditt finurligt roliga språk (man längtar nästan efter att höra det IRL). Att skapa och klara av saker skänker äkta lycka. Pengar kan man alltid skaffa, men saker man förmågan att själv kan skapa är inte alls lika lätt att bara skaffa (eller vinna för den delen).

  Fru Fortuna gråter nog när hon så förknippas med monetär rikedom. Fortune 500 må vara de rikaste/mäktigaste, men den som är riktigt fortunate har mer än så.

  Sug på den du!

 5. snurrade till det där i meningsbyggnaden.
  “men saker man förmågan att själv kan skapa är inte alls lika lätt att bara skaffa”

  ska vara

  “men förmågan att själv skapa saker är inte alls lika lätt att bara skaffa sig”

  jag är ledsen för det, trötthet gnider bort många färdigheter…

  Tack för jag får vara din bloggbästis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *