Jag tycker att det är alldeles utmärkt att det går pengar till ett arbete som syftar till att stärka kvinnors rättigheter, säger Gudrun Schyman på textteve.

hmm…nu är inte jag den som direkt tror att textteve eller skitblaskorna är helt supernyanserade när de ska förmedla sina färgade nyheter… men om detta nu är ett korrekt citat, blir jag fly förbannad.

Vadå kvinnors rättigheter? Vad är det Schyman gör för att stärka kvinnors rättigheter…reser land och rike runt för mina skattepengar och gör vad…? Ge dessa pengar till kvinnor som gör riktigt arbete. Använd pengarna till en informationskampanj om hur kvinnor har det – i hemmet, arbetslivet i det sociala livet etc…. Inte bara Schymans horribla reseräkningar utan G.P´s och alla ohemula jävla verklighetsfrånvända förbannade idioter som slösar med våra surt fördärvade pengar. De kan fan i mig betala sina jävla resor själva… då får vi se hur jävla “brinnande” de är för saken.

De har traktamente, övertidsersättning och sedan efter 12 år i riksdagen har de pension resten av livet. Jag är böjd (inte någon jävla puckelryggsböjning vi snackar fällkniv) att tro att det är det Schyman siktar på. Sedan hittade inte hon ngt bättre argument än “Kvinnors rättigheter”.

Vadå politisk vilde? Det enda vilda med med henne är hennes stirrande blick. Och innan någon vrålar…när det gäller kvinnor går du på utseendet… G.Ps jävla vansinniga “oh jag är så förtroendeingivande blick” eller ” George Bush uppsyn som vittnar om att det är rätt så många hästar lösa i huvudet på honom”. I vilka andra jobb kan man anställas för att man lovat utföra något…men när man sedan är inne droppa sådär i förbigående…jag hoppar av…men ändå inte. För degen ska jag behålla men jag kommer som jag vill, hittar på egna arbetsuppgifter och bara korkar på i allmänhet.

– Yo, Benny. vi måste gitta. Det brinner i färgfabriken.
– So?
– Vi är ju brandmän. Kom igen plocka på dig munderingen så drar vi
– Hmm…nae. Känner inte för det. Jag har ingen lust. Det är så jävla rökigt och varmt.
– Men du är ju anställd för att släcka bränder.
– Jo så är det ju…men …näe. Jag är en vild brandman.
– Va!
– Jepp…så får det bli. Dra ni. Jag hittar på något annat.

Och vad säger alla män (och kvinnor) som röstar på V så att hon kunde hooka upp i riksdagen? Och kicka igång ett annat parti. Snacka om att blåsa konfekter.

Missförstå mig rätt. Jag tycker att alla ska ha lika lön för lika arbete. Män, kvinnor, skelögda, rödhåriga, …öh…jag är en smula tveksam när det gäller postanställda. Kvinnor ska inte behöva vara rädda för att åka taxi, buss eller tåg, bli tafsade på, behöva deala med vindögda dreglande byggjobbare som med sina “hö hö..tjena stumpan” tror att de är Brad Pitts i kvadrat när de endast symboliserar det värsta med manligheten då de står där med sina svettiga jävla stinkade byggarbetarerutiga skjortor med gällivarehäng som räcker härifrån in till nästa århundrade.

…nu kanske någon högröd hårt sväljande upprörd dam tänker…men ni män har det så bra. Vi behöver sådana som Schyman. Ja? Behöver ni det? När jag som är en man blir så tvärförbannad på att Schyman med anhang drar “saken” i skit bara för att rättfärdiga sitt eget egoistiska beteende…så undrar jag om inte fler människor tänker detsamma. Och hur jävla bra är det?

Vad är det Schyman gör egentligen? Drar land och rike runt, softar på hotell, spär på sina arvoden och grälar med andra manshatande jävla puckon som inte fattar att man måste få med sig männen också. Inte skapa motsättningar för trust me… det kommer inte att främja det arbete som många andra gör för att skapa bättre situationer för kvinnor.

14 Replies to “Gudrun, skojar du eller menar du allvar?”

 1. Jag är skittrött på Gudrun och jag är sen långt tillbaka förbannad över att hon sitter kvar i riksdagen på ett mandat hon har fått av vänsterpartiets väljare. Personval eller inte; folk har röstat in henne i riksdagen som repressentant för (v).

 2. Fasiken att jag ar sa trott och velig idag.

  Nar jag ar utvilad, skarpt och lite argare kommer jag leverera en svidande sagning av ditt resonemang… Kanske i morgon eller kanske i slutet av veckan… You’ll know.

 3. Förhoppningsvis är det här de sista av våra pengar gugge kan göra av med. Efter valet så borde väl hennes förtroende vara blåst i de flesta kretsar som delar ut skattebetalarnas pengar. Får man hoppas iaf. Jävla subba…

 4. När man läser om Gudrun och FI så skäms man över att vara kvinna!Varför skall de driva och haussa upp saker i absurdum?!? Dessutom så tycks de tro att de kvinnor osm inte helhjärtat delar deras åsikter behöver frälsas eller räddas från sina tyranniserande män…

  Skön blogg förresten; mycket trevligt att ha hittat hit!

 5. Du är nog den mest intressanta bloggare jag stött på… En stor eloge!! Är inte ankdammen fantastisk, det finns guldkorn överallt…;)

 6. Antira tack…tyvärr tror jag att många reagerar på samma sätt och det sabbar för mycket.

  josh kunde inte säga det bättre själv. Jag tycker att hon är ohederlig…men hon är inte ensam.

  bea bring it on 😉

  Cal-el gugge? hahaha.

  Alley Cat det är det som är surt att en massa (nåja några då…har inga siffror) kvinnor ska behöva försvara skit som G gör under parollen “för kvinnor”. Så länge hon är ärlig att “för mig” eller liknade fine…

  välkommen btw

  Anonymous/Fanny menar inte du “lille vän” hahaha…ärligt jag menar inte att hon är manshatande men det finns några i fi som jag undrar om hissen går hela vägen upp hos.

  londongirl over and out funkar oxå 😉 Kul att se dig här.

  Anonymous 2 åh fan! Jag tackar. När jag funderade på namn till denna blogg var ankdammen en klar favorit. Men guldkorn är fan i mig bättre…

 7. Fin-fint! Man tröttnar oftare än man orkar kommentera suget. Jag ska härmed också bli ‘vild’ i vad jag än kommer jobba med, om jag inte blir avskedad på grått papper vill säga.

  Fortsätt med sug- o godsaker.

 8. you go boy. kunde inte sagt det bätttre själv. Tänk dig så, om du hade varit kvinna, då hade det förväntats av dig att du skulle gilla den där damen. Var glad att du slipper.

 9. Vadå? Är det NI som betalar Schyman??

  Jag betalar ingenting, jag tar ut dom o gömmer dom bakom tapeterna… Min son har fått order om att, när jag faller ihop, ta ner tapeterna så han klarar sig 3 år framåt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *