…det finns inga ord som täcker sorgen som hans nära kära och anhöriga i detta nu upplever.

Jag hoppas att de finner tröst i hans sista post som var väldigt fin och handlade om saknaden till sin käresta.

Cynosure – jag kommer att sakna din blogg och dina inlägg.

8 Replies to “Till minne av Cynosure”

  1. Svårt att förstå att han är borta. Aldrig höra hans kommentarer när man går in i butiken eller hans skämt på puben.

  2. hur jag bygger om? verktyg å grejer. mycket samtalsterapi. en del blodsvetttårar. jävligt mycket power. effekt är det viktigaste när man bygger om.

  3. ja det känns väldigt skumt. svårt att uttrycka vad jag tänker… men som jag slrev hos danne.hans frånvaro blir på nåt sätt extra påtaglig kan jag tänka. med ett sådant fintsista inlägg.

  4. Tyvärr har du rätt….

    Inga ord täcker förlusten och det känns oerhört svårt att gå vidare, att inse att han faktist inte kommer tillbaka. Vår företagspräst sa dock några visa ord: Det är viktigt att se vad Robert gav dig, vad vill han att du ska ha lärt dig av er relation och vad har jag gett honom som kan berika min väg framåt.

    Allt har inte en mening (sa hon också), men om det har det har jag lärt mig att inte “settle with less than the best”. Jag har lärt mig vad en bra relation är och kommer aldrig att nöja mig mer mindre igen……

    /Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *